Η Γη της Ελιάς: Ο μπαμπάς της Μυρτάλης κακοποιούσε την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Ο μπαμπάς της Μυρτάλης κακοποιούσε την ΑθηνάΌπως είχαμε δει και από προηγούμενα επεισόδια, στην μορφή flashback, ο Ιπποκράτης και η Αθηνά είχαν μία ιδιαίτερη σχέση, στην γη της ελιάς. Εκείνη, απελπισμένη από τον συγκεκριμένο γάμο, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Δημήτρη, τον οποίο και παρουσίασε σαν γιο της…Η Γη της Ελιάς: Ο μπαμπάς της Μυρτάλης κακοποιούσε την Αθηνά

 

Ο Ιπποκράτης τον δέχθηκε στην οικογένεια κι ύστερα οι εντάσεις ξεκίνησαν. Φαίνεται πως ο πατέρας της Μυρτάλης φερόταν καλά μόνο στην κόρη του, σε κανέναν άλλον. Ακόμη και τα αδέλφια του τον κατηγορούσαν για την αυστηρή του στάση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Άραγε, ο Μάκης θα γυρίσει ξανά στην Κρήτη;

Πράγματι, σύντομα θα αποδειχθεί πως ο Ιπποκράτης, όχι μόνο φερόταν απαίσια στην Αθηνά, αλλά την κακοποιούσε, μάλιστα, λεκτικά! Η ζωή της στο αρχοντικό των Βρεττάκων ήταν σκέτος εφιάλτης.

Η Μαρία αποφασίζει να αναλάβει δράση. Αυτό το γεγονός είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια της. Εάν αποδείξει πως ο άντρας αυτός την κακοποιούσε, τότε ίσως οι δικαστές να δώσουν άλλοθι στην Αθηνά για την εξωσυζυγική της σχέση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αθώος ή ένοχος ο Παύλος;

Έτσι, η Μαρία εμφανίζεται στο δικαστήριο και καταθέτει υπέρ της κόρης της, τονίζοντας πως η Αθηνά υπέφερε στα χέρια του Ιπποκράτη, στην γη της ελιάς. Αυτό θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα η Μυρτάλη να ξεσπά έντονα και στις δύο.Η Γη της Ελιάς: Ο μπαμπάς της Μυρτάλης κακοποιούσε την Αθηνά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *