Σασμός spoiler: Καταιγίδα ξεσπάει στους Σταματάκηδες

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Μαθιός έχει σχέση με τη Βασιλική, με αποτέλεσμα εκείνος να εξαφανίζεται από την Κρήτη, στη σειρά Σασμός. Η καταιγίδα ξεσπάει στους Σταματάκηδες, με τον Μαθιό να παίρνει τα βουνά, αγανακτισμένος.

            Σασμός spoiler: Καταιγίδα ξεσπάει στους Σταματάκηδες

Η Καλλιόπη τον έχει διώξει από το σπίτι και η οργή της είναι ανεξέλεγκτη. Τα πρώτα κουτσομπολιά έχουν διαρρεύσει, με τον Αστέρη να αναζητά απαντήσεις. Πηγαίνει να συναντήσει τον αδελφό του, σε ένα σπίτι στο βουνό.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Σε σοκ ο Ντίνος με τον γάμο Αμαλίας – Πάρη

Οι δυο τους έρχονται πάρα πολύ κοντά, μιλώντας για ώρες. Ανοίγουν τα χαρτιά τους για τους έρωτές τους και γίνονται μια γροθιά. Η Καλλιόπη καραδοκεί, ενώ η Βασιλική βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση…

Όλοι στην Κρήτη συζητούν για μία παράνομη σχέση στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να θορυβείται. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να δει την Βασιλική να υποφέρει. Δε θέλει να την πιάνουν άλλοι στο στόμα τους.

Με την Καλλιόπη να είναι έξαλλη και να μη μιλιέται, οι κάτοικοι του χωριού ξεκινούν τις υποθέσεις. Όλοι πιστεύουν πως ο Μαθιός έχει παράνομη σχέση με μία παντρεμένη. Κανείς, όμως, δε γνωρίζει ποια είναι αυτή.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Τον πυροβολεί και μπαίνει φυλακή

Η Βασιλική προσπαθεί να βρει τρόπους να επικοινωνήσει μαζί του. Τον ικετεύει να γυρίσει πίσω, όπως ακριβώς κάνει και η Καλλιόπη. Πρέπει να σταματήσουν να διαρρέουν αυτές οι φήμες, πριν να είναι αργά.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Μαθιός δέχεται να επιστρέψει, με όρους. Ζητάει από την Καλλιόπη να μη πλησιάσει ξανά την Βασιλική, με αντάλλαγμα να δώσει τέλος στην ιστορία τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *