Σασμός: Οι σκηνές που έρχονται και θα κόψουν την ανάσα

Σασμός: Οι σκηνές που έρχονται και θα κόψουν την ανάσαΟ περιβόητος Σασμός θα αργήσει πολύ να φανεί, με την δεύτερη σεζόν της σειράς του ALPHA να είναι γεμάτη από συγκλονιστικές σκηνές. Ποιες είναι όμως αυτές που ξεχωρίζουν;Σασμός: Οι σκηνές που έρχονται και θα κόψουν την ανάσα

Το ατμοσφαιρικό πρώτο τρέιλερ του Σασμού ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα για όσα θα ακολουθήσουν. Η προσμονή για την δεύτερη σεζόν είναι μεγάλη όμως υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες σκηνές, οι οποίες αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Η εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη

Ο Στέλιος Μάινας μπαίνει στην σειρά ως Παύλος Βρουλάκης και έχει πλέον κυρίαρχο ρόλο στις εξελίξεις. Η άφιξη του προκαλεί πραγματικό… σεισμό! Αν και από τα τρέιλερ μόνο έχει προετοιμαστεί το κοινό για την είσοδο του, η στιγμή που θα εμφανιστεί αναμένεται να φέρει… έκρηξη συναισθημάτων. Μπορεί ο παπάς να τον παρακαλεί να φύγει όμως αυτή τη φορά ο Πάυλος Βρουλάκης ήρθε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση!Σασμός: Οι σκηνές που έρχονται και θα κόψουν την ανάσα

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από τις 19/12 ως 23/12

Η κηδεία του Άγγελου

Οι πισώπλατες μαχαιριές και ο θάνατος του Άγγελου έφεραν ένα ντόμινο εξελίξεων. Πριν επιβεβαιωθεί ο πραγματικός φονιάς του όμως, θα γίνει η κηδεία του. Εκεί, σε μια πολύ δυνατή σκηνή, θα παραβρεθεί όλο το χωριό με την οικογένεια του να αναστατώνεται πολύ. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη.

Ο Παύλος συναντά τον Μαθιό

Συνάντηση κορυφής… Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον άνθρωπο που τον έκανε να γυρίσει από τον… άλλο κόσμο. Ο Μαθιός βγαίνει από τη φυλακή και πέφτει πάνω στον Παύλο Βρουλάκη: «Καλωσόρισες… Δε σε φοβάμαι» είναι τα λιτά λόγια του. Ο Παύλος όμως ξέρει τον τρόπο που θα κάνει τον Μαθιό να πονέσει και αυτός λέγεται Βασιλική.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ραγίζει καρδιές η Ασπασία: «Κορώνι μου»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *