Σασμός – Η Στέλλα αντιμέτωπη με το χωριό: «Ντροπή σου!»

Σασμός – Η Στέλλα αντιμέτωπη με το χωριό: «Ντροπή σου!»Μία λάθος κίνηση της Στέλλας θα την φέρει αντιμέτωπη με όλο το χωριό, στη σειρά Σασμός. Μετά τον θάνατο του Άγγελου Βρουλάκη, όλα θα αλλάξουν ριζικά στη ζωή της. Ο θρήνος της θα είναι μεγάλος, καθώς οι δυο τους είχαν μία έντονη ιστορία στο παρελθόν. Σασμός – Η Στέλλα αντιμέτωπη με το χωριό: «Ντροπή σου!»

Αντί να διχαστεί η Στέλλα, σχετικά με το ποιος τον σκότωσε, θα υπερασπιστεί τους Σταματάκηδες για ακόμη μια φορά! Θεωρεί πως είναι αθώοι και δε φεύγει λεπτό από το πλευρό τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος στέλνει γράμματα φωτιά λίγο πριν πεθάνει

Αυτό εκνευρίζει αρκετά τους γονείς της, οι οποίοι ξεσπούν έντονα με τη στάση της. Όλο το χωριό αναμένεται να εναντιωθεί στην οικογένεια, καθώς για ακόμη μια φορά η Στέλλα υποστηρίζει τη μία πλευρά, χωρίς να βλέπει καθαρά.

Σασμός – Η Στέλλα αντιμέτωπη με το χωριό: «Ντροπή σου!»Ο Τάσος και η Σοφία ζητούν από την κόρη τους να λογικευτεί και να μην παρασύρεται από τα συναισθήματά της για τον Αστέρη. Εκείνη δε τους ακούει και ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τους Σταματάκηδες, αγνοώντας τις συνέπειες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαφία Απειλεί Την Οικογένεια Του Θεοδόση!

Όλοι στο χωριό έχουν στραφεί ενάντια στη Στέλλα, στη σειρά Σασμός. Οι κάτοικοι κατηγορούν τους Σταματάκηδες για τους θανάτους που έχουν σκορπίσει στην οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Βέβαια, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ… Μόλις ο Κώστας ομολογήσει το έγκλημά του, η Στέλλα θα δικαιωθεί!Σασμός – Η Στέλλα αντιμέτωπη με το χωριό: «Ντροπή σου!»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *