Μαύρο Ρόδο: Οι δύο πρωταγωνιστές μιλούν για τους ρόλους τους

Μαύρο Ρόδο: Οι δύο πρωταγωνιστές μιλούν για τους ρόλους τουςΤο «Μαύρο Ρόδο» είναι η νέα φιλόδοξη σειρά του MEGA και οι πρωταγωνιστές της μίλησαν στην κάμερα της «Ελένης» για τους ρόλους της. Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης θα υποδυθούν ένα νέο ζευγάρι, που είναι από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους.Μαύρο Ρόδο: Οι δύο πρωταγωνιστές μιλούν για τους ρόλους τους

«Νιώθουμε πολύ ωραία, ξεκινήσαμε πριν λίγες εβδομάδες, κάναμε ένα break και τώρα είμαστε πάλι εδώ, έχουμε μία πολύ καλή ομάδα», σχολίασαν οι δύο πρωταγωνιστές.

«[Οι ρόλοι μας] είναι από δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους κι αυτό είναι το πολύ ωραίο και ενδιαφέρον. Εγώ από τα μπουζούκια, από μία επαρχιακή πόλη…», τόνισε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον Πέτρο που θα γοητεύσει την Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τον προδίδει η καρδιά του

Μαύρο Ρόδο: Οι δύο πρωταγωνιστές μιλούν για τους ρόλους τους
«Η Ελισάβετ είναι μία δόκιμη μοναχή, που είναι στο μοναστήρι από τα 12 της και στα 22 της γίνεται κάτι και αναγκάζεται να γυρίσει στο πατρικό της κι εκεί θα δοκιμαστεί η πίστη της, γιατί συναντάει τον Πέτρο», αναφέρει η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελισάβετ δεν είναι ακόμα ταγμένη, όπως αναφέρει η ηθοποιός. «Δεν έχει χειροτονηθεί, οπότε έχει ακόμα επιλογές, αλλά έχει μία μεγάλη δυσκολία μέσα της, το σκέφτεται πολύ, πηγαινοέρχεται από εδώ και από εκεί, είναι πάρα πολύ δύσκολο», αναφέρει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Ευτυχία – Ποιος είναι ο πατέρας;

Οι δύο πρωταγωνιστές του «Μαύρου Ρόδου» δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό και την αγωνία τους για τη νέα σειρά, ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την πρεμιέρα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.Μαύρο Ρόδο: Οι δύο πρωταγωνιστές μιλούν για τους ρόλους τους

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *