Εκτός Υπηρεσίας: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα

Εκτός Υπηρεσίας: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέραΟ Κάβουρας. Ένα νησί με μηδενική εγκληματικότητα. Το Καμπανάκι και το Ποθητό. Δύο χωριά που στο παρελθόν τα χώριζε αιώνια έχθρα, αλλά τώρα ζουν μονιασμένα και αγαπημένα. Ένα αστυνομικό τμήμα που απειλείται να κλείσει λόγω αδράνειας.Εκτός Υπηρεσίας: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα

Το «Εκτός Υπηρεσίας», η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα – Τρίτη στις 21:00, και θα αποδειχθεί «εγκληματικά»… ξεκαρδιστική!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης αγοράζει πολυτελές σπίτι στην Μαργαρίτα

Εκτός Υπηρεσίας: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα

Κάβουρας 2022. Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού

Το νησί κινείται στους ρυθμούς της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας και τα δύο χωριά, ετοιμάζονται να γιορτάσουν την ετήσια επέτειο γέννησης του τοπικού τους ήρωα του ‘21, Ανέστη Ντάντουλα. Ο δήμος που ανήκουν τα δύο χωριά, απολαμβάνει το προνόμιο να είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα με μηδενική εγκληματικότητα. Πρόκειται, ίσως, για το μοναδικό μέρος της Ελλάδας που οι πόρτες δεν κλειδώνουν ποτέ. Και όλοι ευχαριστούν γι’ αυτό το τριμελές αστυνομικό τους Τμήμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαρία Σε Ρόλο Προξενήτρας

Η Σοφία Μπακάλη (Άνδρη Θεοδότου), Αρχηγός του Τμήματος, και οι δυο Υπαστυνόμοι, Αλέκος Πιπίνης (Πάνος Βλάχος) και Μένιος Κλωτσοτήρας (Αλέξης Βιδαλάκης,) «βαρούν στην κυριολεξία… μύγες».

 

Εκτός Υπηρεσίας: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *