Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης προσπαθεί να πνίξει την Ασπασία

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης προσπαθεί να πνίξει την ΑσπασίαΟ Δημοσθένης έχει αποδείξει αρκετές φορές πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει απέναντι στην Ασπασία, στη «γη της ελιάς». Είναι απότομος μαζί της, σκληρός και δείχνει διαρκώς πως δε την βλέπει σαν σύζυγό του, αλλά σαν δούλα.Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης προσπαθεί να πνίξει την Ασπασία

Η Ασπασία, από την άλλη πλευρά, δέχεται κάθε πικρόχολο σχόλιό του. Τον υπακούει και τρέχει να του ικανοποιήσει κάθε επιθυμία. Σκύβει το κεφάλι σε κάθε του προσταγή, ενώ κλείνει τα μάτια της μπροστά στις απάτες του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο του Αλέξη για Νικήτα-Μυρτάλη

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ο Δημοσθένης θα ξεπεράσει κάθε όριο με την Ασπασία. Θα αρχίσει να της συμπεριφέρεται ακόμη πιο άσχημα, με αποτέλεσμα εκείνη σταδιακά να λυγίζει.

Ο Δημοσθένης θα την κακοποιήσει, με αποτέλεσμα εκείνη να βυθίζεται στο απόλυτο κενό. Θα αισθανθεί σκουπίδι και θα κάνει την ανατροπή, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή της. Με τον καιρό, η Ασπασία θα πάψει να είναι σύμμαχός του.

Οι δουλειές του Δημοσθένη θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και τα νεύρα του θα είναι πολλά. Σύντομα η Ασπασία θα ανακαλύψει πως πίσω από αυτή την ισχυρή παρουσία, κρύβονται εγκληματικές ενέργειες που σοκάρουν.Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης προσπαθεί να πνίξει την Ασπασία

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Θοδωρής σκοτώνει εν ψυχρώ τον Κοσμά

Ο Δημοσθένης, μόλις ανακαλύψει ότι η Ασπασία γνωρίζει τις βρωμοδουλειές του θα προσπαθήσει να την πνίξει στη «γη της ελιάς». Τότε, η Ασπασία θα αντιδράσει και σύντομα το ζευγάρι θα έρθει σε τεράστια σύγκρουση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *