Πρωίαν σε είδον: Το πιο διασκεδαστικό πρωινό έρχεται στην ΕΡΤ

Πρωίαν σε είδον: Το πιο διασκεδαστικό πρωινό έρχεται στην ΕΡΤΟ Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά θα μας κρατούν συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 12:00, στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με τίτλο ‘Πρωίαν σε είδον’ που έρχεται στην ΕΡΤ1. Πρωίαν σε είδον: Το πιο διασκεδαστικό πρωινό έρχεται στην ΕΡΤ

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 10:00 έως τις 12:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Διαβάστε Επίσης  Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την πρεμιέρα του Happy Day και το νέο μέλος

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη πρωινή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.Πρωίαν σε είδον: Το πιο διασκεδαστικό πρωινό έρχεται στην ΕΡΤ

Διαβάστε Επίσης  Βάνα Μπάρμπα: «Εγώ δεν ήμουν η κυρία κανενός. Ήμουν η κυρία του εαυτού μου»!

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό πρωινό ρυθμό.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλημέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση