Η Γη της Ελιάς – Η Μαργαρίτα ορμά στην Μυρτάλη: «Μαζέψου»

Η Γη της Ελιάς – Η Μαργαρίτα ορμά στην Μυρτάλη: «Μαζέψου»Οι δύο πρωταγωνίστριες δε θα αργήσουν να βρεθούν αντιμέτωπες. Η Μαργαρίτα και η Μυρτάλη θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, στην γη της ελιάς. Η σχέση της νεαρής ηρωίδας με τον Αλέξη, δε θα περάσει απαρατήρητη από την μητέρα του…Η Γη της Ελιάς – Η Μαργαρίτα ορμά στην Μυρτάλη: «Μαζέψου»

Η Μαργαρίτα τους έπιασε στον γάμο να φιλιούνται παθιασμένα. Μπορεί τα γεγονότα με την Αθηνά να μη την άφησαν να δώσει την απαραίτητη σημασία, η αλλαγή του Αλέξη, όμως, είναι ορατή.

Ο Αλέξης τρώγεται από τη ζήλια του και έχει ηχηρά ξεσπάσματα. Η Μυρτάλη δείχνει διαρκώς αναποφάσιστη, γεγονός που τρελαίνει τον Αλέξη. Δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει τα συναισθήματά της, για αυτό και παίζει και με τους δύο άντρες…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα κάνει μήνυση στην Αρετή

Η Μαργαρίτα γίνεται έξαλλη

Βλέποντας τον γιο της να υποφέρει, η Μαργαρίτα αποφασίζει να αναλάβει δράση. Πλησιάζει την Μυρτάλη και της ζητά να προσέχει πάρα πολύ τις κινήσεις της, καθώς ο γιος της δεν είναι ψυχολογικά καλά.

Η Γη της Ελιάς – Η Μαργαρίτα ορμά στην Μυρτάλη: «Μαζέψου»

Αυτό θα ταράξει τη νεαρή ηρωίδα. Δε δέχεται από κανέναν υποδείξεις. Η Μαργαρίτα και η Μυρτάλη θα έχουν έναν έντονο διάλογο στην γη της ελιάς, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Αποστόλη

Ο Αλέξης θα μάθει πως η μητέρα του επενέβη για ακόμη μια φορά στη ζωή του και θα γίνει έξαλλος. Ο εφιάλτης ξεκινάει για τους πρωταγωνιστές της σειράς, με τις εντάσεις να κορυφώνονται. Θα καταφέρει η Μυρτάλη να σκεφτεί λογικά και να αφήσει πίσω τη σχέση της με τον Αλέξη; Η Γη της Ελιάς – Η Μαργαρίτα ορμά στην Μυρτάλη: «Μαζέψου»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *