Το Ναυάγιο: Aνθρωποι παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή καταφεύγοντας σε ακραίες πράξεις

 

Το Ναυάγιο: Aνθρωποι παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή καταφεύγοντας σε ακραίες πράξεις

Το Ναυάγιο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού το Φοίνιξ βουλιάζει και οι επιβάτες παλεύουν με τα κύματα.Το Ναυάγιο: Aνθρωποι παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή καταφεύγοντας σε ακραίες πράξεις

Τα νερά μπαίνουν στο πλοίο το οποίο παίρνει επικίνδυνη κλίση προκαλώντας πανικό στους επιβάτες. Όλοι τρέχουν να σωθούν και παλεύουν για να μπουν στις σωσίβιες λέμβους οι οποίες όμως δεν υπάρχουν.

Εκατοντάδες άνθρωποι χάνονται στα κύματα ενώ όσοι τελικά σώζονται συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Όταν σπάει η μπουκόπορτα του Φοίνιξ τα πάντα εκτυλίσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα, σαν προδιαγεγραμμένη τραγωδία.

Το γκαράζ του πλοίου είναι το πρώτο που αρχίζει να γεμίζει νερά και οι επιβάτες δεν αργούν να καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του Μιχάλη πέφτουν στο κενό αφού ο καπετάνιος δεν κάνει το παραμικρό για να τον βοηθήσει.

Βλέποντας τα νερά να γεμίζουν το καράβι η Ειρήνη καταλαβαίνει πως ο εφιάλτης της γίνεται πραγματικότητα. Ο πανικός μεταδίδεται στα σαλόνια και τα καταστρώματα και οι επιβάτες τρέχουν προς τους λέμβους αλλά διαπιστώνουν πως δε φτάνουν για όλους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια : 66 , 67 , 68 , 69

Το πλοίο έχει ήδη πάρει επικίνδυνη κλίση και το σήμα που λαμβάνει ο Ιπποκράτης από το λιμενικό είναι μακάβριο. Το Φοίνιξ βουλιάζει. Αλαφιασμένος αψηφά τα κύματα και μπαίνει στο σκάφος του με μοναδικό σκοπό να περισώσει όσους μπορεί.

Όμως δεν υπάρχει χρόνος και δεκάδες άνθρωποι παρασύρονται στη θάλασσα. Στο κατάστρωμα γίνεται το αδιαχώρητο καθώς όλοι οι επιβάτες σπρώχνονται για να επιβιβαστούν σε κάποια από τις ελάχιστες σωσίβιες λέμβους του Φοίνιξ.

Η Λίνα προσπαθεί να βρει τον σκύλο της που έχει χαθεί μέσα στην αναταραχή ενώ ο Μάκης αγωνίζεται να απεγκλωβίσει τους φίλους του που είναι κλεισμένοι στην νυφική καμπίνα. Καθώς η ώρα πέρνα και το πλοίο βυθίζεται ο Άγγελος καλείται να αποφασίσει για τις ζωές των δύο κρατουμένων που συνοδεύει.

Η Λίνα καταφέρνει να βρει θέση σε μια βάρκα αλλά μέσα στην αναμπουμπούλα χάνει ξανά τον Ηρακλή ενώ η Ειρήνη και ο Απόστολος αποφασίζουν να πέσουν στη θάλασσα κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Τα νέα για την βύθιση του Φοίνιξ φτάνουν γρήγορα στα Χανιά και στα αυτιά του καπετάν Στελή ο οποίος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 10-16/10

Σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, την ίδια στιγμή στο σημείο του ναυαγίου απελπισμένοι άνθρωποι παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή καταφεύγοντας σε ακραίες πράξεις. Όμως η κακοκαιρία είναι τρομερή και η καταιγίδα δε λέει να κοπάσει.

Ξαφνικά ένα σκάφος βγαίνει μέσα από τα κύματα και πλησιάζει. Ο Ιπποκράτης δίνει μάχη για να σώσει τους ναυαγούς όταν ξαφνικά βλέπει την Ειρήνη σχεδόν αναίσθητη μέσα στη θάλασσα. Χωρίς να το σκεφτεί βουτά στο νερό, την παίρνει αγκαλιά και την ανεβάζει στη βάρκα και εκείνη συνέρχεται στην αγκαλιά του.

Καθώς η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται ο Πέτρος ανασύρεται μισοπεθαμένος και οδηγείται στο νοσοκομείο, μαζί με τους ελάχιστους επιζώντες. Σιγά σιγά όλοι οι συγγενείς στο ναυαγών μαθαίνουν τι έχει γίνει και ξεκινά ο θρήνος, η απελπισία, ο θυμός…

Στο λιμεναρχείο της Σούδας μαζεύονται εκατοντάδες κόσμου περιμένοντας με αγωνία ένα νέο για τους δικούς τους ανθρώπους. Η Ειρήνη ψάχνει από το κρεβάτι του νοσοκομείου τον Απόστολο μέχρι που ο Άγγελος την ανακαλύπτει για να της ανακοινώσει ότι ο άντρας της δεν κατάφερε να βγει ζωντανός από τη θάλασσα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *