Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπλέκει στην εγκληματική οργάνωση

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπλέκει στην εγκληματική οργάνωσηΗ κατάσταση θα αρχίσει να ξεφεύγει στη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης μας σειράς. Ο Δημοσθένης συνεχίζει την παράνομη δράση του, χωρίς να τον υποπτεύεται κανείς. Διατηρεί τον καλό και προσιτό χαρακτήρα του, γεγονός που τον βοηθά να περνά απαρατήρητος, αλλά και να γίνεται αγαπητός!Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπλέκει στην εγκληματική οργάνωση

Βέβαια, σταδιακά κοντινά του πρόσωπα θα αρχίσουν να τον υποψιάζονται. Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης θα αναρωτηθεί για τις δουλειές του ξαδέλφου του, καθώς και για το πως βγάζει τόσα πολλά χρήματα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Θοδώρα τρακάρει και βρίσκεται σε κίνδυνο

Η περίεργη στάση του Δημοσθένη, στην γη της ελιάς, θα κάνει τον Στάθη να μπλεχτεί με την εγκληματική του οργάνωση! Πώς θα γίνει αυτό; Στα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, ο Καπερνάρος θα αρχίσει να παρακολουθεί τον ξάδελφό του.

Θα τον πλησιάσει φιλικά, με αποτέλεσμα ο Δημοσθένης να μην αντιλαμβάνεται πως κάτι πάει στραβά… Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και την Φαίδρα Στάθη, ο Στάθης θα αρχίσει να ελέγχει κάθε του βήμα και να εξετάζει τα δεδομένα που αγνοούσε τόσο καιρό.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Μια στημένη ληστεία τρομοκρατεί το Κιάρι

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπλέκει στην εγκληματική οργάνωση

Έτσι, χωρίς να το αντιληφθεί, ο Στάθης θα μπλεχτεί άθελά του με την εγκληματική οργάνωση του Δημοσθένη, θέτοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, στην γη της ελιάς. Θα καταφέρει να βγει αλώβητος από τη συγκεκριμένη ιστορία;Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπλέκει στην εγκληματική οργάνωση

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *