Η Γη της Ελιάς Spoiler: Επικίνδυνη και η κόρη του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Επικίνδυνη και η κόρη του ΔημοσθένηΦαίνεται πως το εγκληματικό μικρόβιο είναι κληρονομικό! Η κόρη του Δημοσθένη επιστρέφει στη Μάνη, πλάι στον πατέρα της και φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της, στην γη της ελιάς.

Όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί, ο Δημοσθένης και η Ασπασία άφησαν τον Πειραιά, για να εγκατασταθούν μόνιμα στον τόπο τους. Εκεί βρίσκονται τα δυο τους παιδιά, τα οποία και σύντομα θα τους ακολουθήσουν στην Αρεόπολη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μάνος και Αντιγόνη έρχονται κοντά

Δύο νέες αφίξεις έρχονται στην αγαπημένη μας σειρά, για να ταράξουν τα δεδομένα της ιστορίας. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και την Φαίδρα Στάθη, η κόρη του Δημοσθένη εμφανίζεται ξαφνικά και “ενοχλεί” με τον τρόπο της τους κατοίκους στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Επικίνδυνη και η κόρη του Δημοσθένη

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος, για τον οποίο επιστρέφει τόσο αιφνιδιαστικά. Το ερώτημα, όμως είναι το εξής: Γνωρίζει την εμπλοκή του πατέρα της στην εγκληματική οργάνωση; Τί συμβαίνει με την συγκεκριμένη ηρωίδα;

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει, επεισόδια 49-50

Όλα ανατρέπονται για ακόμη μια φορά. Οι κακοί αυξάνονται και η οικογένεια της Ασπασίας καταρρέει. Μπορεί εκείνη να δείχνει πως αγνοεί τα όσα συμβαίνουν, όμως σύντομα θα ξυπνήσει.. Θα βάλει πατέρα και κόρη στη θέση τους;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *