Η Γη της Ελιάς: Μία μεγάλη ουλή στο κορμί του, τον προδίδει

Ο Ορέστης είχε κάνει στο παρελθόν μεταμόσχευση καρδιάς κι αυτό θα προδοθεί από την ουλή που έχει στο κορμί του, στην γη της ελιάς. Δυστυχώς για τον ίδιο, η Δήμητρα δε θα αργήσει να ανακαλύψει ότι ο άνθρωπος αυτός της κρύβει ένα φρικτό μυστικό..

Οι δυο τους θα έρθουν πάρα πολύ κοντά. Η Δήμητρα θα αφεθεί σε αυτόν τον έρωτα και θα του δώσει μια ευκαιρία. Θα περάσουν πολλές καυτές νύχτες και η αγάπη τους θα φουντώσει. Μόνο που.. τα πράγματα δε θα εξελιχθούν, όπως θα ήθελαν.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Μία νέα πωλήτρια έρχεται να βάλει φωτιά στον Παράδεισο

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, ο  Ορέστης θα προτείνει στη Δήμητρα να πάνε μια βόλτα με το σκάφος. Όταν εκείνος γδυθεί για να βουτήξει, η Δήμητρα θα παρατηρήσει στο κορμί του μία μεγάλη ουλή…

Ο Ορέστης θα προσπαθήσει να κρυφτεί, αλλά μάταιο. Η Δήμητρα θα τον πιέσει, θα αγγίξει την ουλή, θα ρωτήσει τον Ορέστη τι της κρύβει, στην γη της ελιάς. Τότε, εκείνος θα λυγίσει και θα της τα αποκαλύψει όλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Λεωνίδας και Ειρήνη το νέο ζευγάρι της Μάνης;

“Έκανα μεταμόσχευση καρδιάς. Ήρθα στη Μάνη, για να γνωρίσω την οικογένεια αυτού που μου χάρισε τη ζωή, δίνοντάς μου την καρδιά του…”, θα της πει. Η Δήμητρα θα σαστίσει. Η βόμβα αυτή θα σκάσει στα αυτιά της και τίποτα δε θα είναι όπως παλιά στη ζωή τους…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *