Η Μάγισσα: Αυτή είναι η ημέρα και η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας

 

 

Η Μάγισσα: Αυτή είναι η ημέρα και η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας

 

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς που το τηλεοπτικό κοινό περιμένει εδώ και αρκετό καιρό έφτασε, καθώς «Η Μάγισσα», η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, ξεκινά την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00.Η Μάγισσα: Αυτή είναι η ημέρα και η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας

Οι τηλεθεατές ανυπομονούσαν για αυτή την πρεμιέρα, καθώς πρόκειται για ένα τρομερό σενάριο, μιας και πίσω από αυτό βρίσκεται το άχαστο δίδυμο της μυθοπλασίας, οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, αλλά και για ένα υπερταλαντούχο καστ με κορυφαίους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Ευτυχία μαθαίνει για το διαζύγιο – Πως αντιδρά;

Πλησιάζει η πρεμιέρα της Μάγισσας

 

Μάνη 1817…Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους.

Αυτή η ευαίσθητη ισορροπία, όμως, θα διαταραχθεί όταν σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του εγγονιού των δύο οικογενειών, το μωρό εξαφανίζεται.

Όλες οι υποψίες θα πέσουν στη Θεοφανώ, σε μία από τις υπηρέτριες της οικογένειας. Η Θεοφανώ είναι ένα κορίτσι χωρίς παρελθόν, από μικρό παιδί είχε κάποια οράματα που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη κι ο Σταύρος στην Αργυρώ

Έντρομη μπροστά σε αυτό το μοναδικό χάρισμα, θα κάνει τα πάντα για να το κρύψει, ώστε να γλυτώσει από το στίγμα της μάγισσας…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *