Survivor: Ποιοι πέρασαν στον τελικό – Τι είδαμε στον ημιτελικό

Μια ανάσα πριν από το μεγάλο τελικό του Survivor και την ανάδειξη του νικητή των 100.000 ευρώ και χθες ζωντανά είδαμε τον ημιτελικό, με το κοινό με την ψήφο του να καθορίζει την τελική δυάδα του αποψινού τελικού. Ποιοι αποκλείστηκαν από τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου και ποιοι δύο πάνε στον τελικό του Survivor; Ποιος έκανε live πρόταση γάμου; Ποιοι αντάλλαξαν καυτά φιλιά και ποιοι πρώην παίκτες δεν έδωσαν το παρών χθες 5/7 στον ημιτελικό του Survivor;

Βραδιά ημιτελικού χθες στο Survivor και από τη μία κορυφώθηκε η αγωνία για τους τέσσερις παίκτες και από την άλλη τα φώτα έμελλε να κλέψουν τόσο οι σύντροφοι των φιναλίστ όσο και οι παρουσίες και τα λεγόμενα πρώην παικτών. Την παράσταση έκλεψαν οι…ερωτευμένοι Μαρτίκας και Βρησηίδα που δεν δίστασαν ν’ ανταλλάξουν φιλιά στον αέρα της εκπομπής αλλά και η πρόταση γάμου που έκανε παίκτης σε αγαπημένη του, γονατίζοντας και προσφέροντάς της μονόπετρο.

Ποιοι αποκλείστηκαν και ποιοι πάνε τελικό στο Survivor

Πίσω στον πολιτισμό όπως είπαν βρέθηκαν χθες οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor, οι οποίοι δεν έκρυψαν μέσω των δηλώσεών τους την αγωνία και το άγχος τους για την ετυμηγορία του κοινού. Τα δυσάρεστα μαντάτα για έναν από τους τέσσερις διεκδικητές ήρθε στο πρώτο μέρος του live οπότε και ο Λιανός ανακοίνωσε ότι ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Θωμαΐδα, αυτή που παραμένει είναι η Ασημίνα. Η πρωταθλήτρια της κωπηλασίας, Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου αφού συνεχάρη τους συμπαίκτες της, δήλωσε νικήτρια καθώς κατάφερε να φθάσει στην τελική τετράδα του Survivor. Ακολούθησε νέο κάλεσμα για ψηφοφορία με το Λιανό να ζητά από τους τηλεθεατές να επιλέξουν ποιους δύο εκ των Άρη, Στάθη και Ασημίνας θα…στείλουν στον τελικό.

 

Ο πρώτος που έλαβε το εισιτήριο ήταν ο Άρης Σοϊλέδης που πανηγύρισε έξαλλα, ενώ ο δεύτερος ήταν ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος κατάφερε να βγάλει εκτός την Ασημίνα, που αν και ικανοποιημένη με την πορεία της, ήλπιζε σε μία καλύτερη εξέλιξη για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου: Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της!

Η πρόταση γάμου, οι εξομολογήσεις, οι απουσίες και τα καυτά φιλιά

Και ενώ όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στους φιναλίστ του Survivor, αρκετές εξελίξεις και στιγμιότυπα σημάδεψαν το χθεσινό ημιτελικό. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσολάκης, ένας εκ των μαχητών κάλεσε στη σκηνή τη σύντροφό του και γονατιστός της έκανε live πρόταση γάμου. Σε γαμήλιο mood και η συνέχεια με τον ζαχαροπλάστη Κώστα Παπαδόπουλο από το περσινό Survivor να εισβάλει με μία γαμήλια τούρτα, η οποία και προορίζονταν για το Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρησηίδα Ανδριώτου. Οι δύο πρώην παίκτες αφού γεύτηκαν την τούρτα και επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά σχολίασαν ότι είναι μαζί, εντούτοις είναι πολύ νωρίς να γίνεται λόγος περί γάμου. Στα highlights της βραδιάς ήταν η άρνηση του Τάκη Καραγκούνια να συγχαρεί τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και η μη αναφορά της αργοπορημένης Ναυσικάς, απέναντι στην Ασημίνα, ως η τρίτη φιναλίστ. Επίσης, απόντες από τον ημιτελικό ήταν ο Βαλάντης, η Ελισάβετ Σπανού και ο Άγγελος Πούλης.

Ο Δάντης τραγούδησε το “Σ’ αγαπώ απλά” στην Ασημίνα

Η ρομαντική διάθεση επικράτησε όταν ο Λιανός ζήτησε από τους συντρόφους των Άρη, Στάθη και Ασημίνας να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους τρεις φιναλίστ. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Δάντης επέλεξε να πει τραγουδιστά όλα όσα ήθελε να εκφράσει για την Ασημίνα. «Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, τι κι αν δεν το δέχεσαι, δεν έχει διαφορά… Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, ούτε να το σκέφτεσαι, να μην το λέω πια… Σ’ αγαπάω απλά» είπε με την αθλήτρια να συγκινείται. Επιπλέον έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους Survivors, ξεκαθαρίζοντας ότι εκείνος δεν θα μπορούσε να το κάνει.

Αντωνά-Παναγιώταρου “έλιωσαν” για τους συντρόφους τους

Εξίσου συγκινητική απέναντί στον μέλλοντα σύζυγό της, Άρη ήταν και η Μαρία Αντωνά. «Τι να πω για τον Άρη; Με όλα αυτά που έχει καταφέρει αυτό το εξάμηνο στο παιχνίδι έχει σπάσει τα ρεκόρ. Ήμουν σίγουρη γι’ αυτόν, ήξερα ότι σήμερα θα τον δω εδώ μπροστά, για αυτό πήραμε μαζί αυτή την απόφαση να έρθει και να αγωνιστεί στο Survivor. Όπως έγραψα και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram ήταν δύσκολη απόφαση αυτή του αποχωρισμού, το να μένεις πίσω μόνη σου 6 μήνες, το να δουλεύεις όλη ημέρα, το να βλέπεις τον άνθρωπό σου πίσω από ένα κουτί, αλλά ήξερα ότι ο Άρης θα τα καταφέρει, ότι θα μας κάνει περήφανους όλους, ήμουν σίγουρη για την αγωνιστικότητά του και ποτέ τίποτα δεν μου άλλαξε τη γνώμη, ποτέ τίποτα δεν με έκανε να αισθανθώ άσχημα απέναντι στον άνθρωπο που έχω εδώ και τον αγαπώ πάρα πολύ και νομίζω ότι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης είναι να χαίρεσαι με όσα καταφέρνει ο σύντροφός σου. Είμαι πολύ περήφανη για εσένα. Σε αγαπώ πολύ Δεν είσαι μόνο το καμάρι της Ελλάδας, είσαι και το δικό μου καμάρι. Σ’ αγαπώ πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε Επίσης  Μαρία Σολωμού: Τον Μάριο Αθανασίου τον αγάπησα πολύ

Εμφανώς φορτισμένη, αντικρίζοντάς το μπουκλάκια όπως τον χαρακτήρισε σύντροφό της, Στάθη Σχίζα ήταν και η εντυπωσιακή, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες… Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτόν που έχει κάνει τόσα πράγματα και είναι αυτός που είναι. Για την σεμνότητα του, για το ήθος του, για την αξιοπρέπεια του στις νίκες και στις ήττες. Δεν είδα ούτε μια στιγμή έπαρση στο βλέμμα του, ήταν πάντα ταπεινός» εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *