Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη εξαφανίζεται – Σε σοκ ο Λάμπρος

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη εξαφανίζεται – Σε σοκ ο ΛάμπροςΣε τεράστια σύγχυση θα βρεθεί ο Λάμπρος, λίγο πριν το φινάλε της σειράς. Όλοι στις Άγριες Μέλισσες ψάχνουν απεγνωσμένα την Ελένη, η οποία λίγες ημέρες πριν γεννήσει, έχει εξαφανιστεί.

Η Σταμίρη αποφασίζει να επισκεφτεί τα χωράφια του πατέρα της, θέλοντας να δει από κοντά τα κτήματα που κατάφερε να πάρει πίσω, χάρη στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Παίρνει μία βαθιά ανάσα ανακούφισης και ετοιμάζει τα επόμενα σχέδιά της, αισιόδοξη.

Δεν έχει ενημερώσει κανέναν πως βρίσκεται στα χωράφια, καθώς η επίσκεψή της αυτή δε θα κρατούσε πολύ. Στο σημείο αυτό θα συναντηθεί με τον Δούκα Σεβαστό, ο οποίος κάνει τις τελευταίες του βόλτες στο Διαφάνι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος γίνονται και επίσημα ζευγάρι


Οι δυο τους θα κάνουν ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα λογαριασμών, λίγο πριν οι πόνοι της γέννας λυγίσουν την Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας, αποφασισμένος να λυτρωθεί για τα λάθη του παρελθόντος, προτείνει στη Λενιώ να την βοηθήσει, ξεγεννώντας την.

Στο μεταξύ, όλοι ανησυχούν. Ο Λάμπρος την ψάχνει απελπισμένος, με την ανησυχία πως κάτι κακό της έχει συμβεί. Μετά τη μάχη στα βουνά, ο Ακύλας κυκλοφορεί ελεύθερος, σκορπίζοντας τον τρόμο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή «τσακίζει» Στάθη και Ιουλία

Πράγματι, ο Δούκας θα ξεγεννήσει την Ελένη, με τη συγκίνηση να είναι τεράστια. Βέβαια, η χαρά αυτή δε θα κρατήσει για πολύ, καθώς ο Ακύλας θα ακούσει το κλάμα του μωρού και θα κατευθυνθεί στα χωράφια, με σκοπό να δώσει την χαριστική του βολή σε Σεβαστούς και Σταμίρη.

Μία νέα μάχη ξεκινά, με θύμα τον Δούκα Σεβαστό. Μία συγκλονιστική σκηνή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, για να μας καθηλώσει…Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη εξαφανίζεται – Σε σοκ ο Λάμπρος

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *