Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πώς θα πεθάνει ο Ζάχος στο φινάλε;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πώς θα πεθάνει ο Ζάχος στο φινάλε;Ο θάνατος του Ζάχου αποτελεί ένα από τα γεγονότα που θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές στο φινάλε των Άγριων Μελισσών. Κανείς δεν περίμενε πως ο ήρωας αυτός θα σβήσει τόσο άδικα, πάνω στην προσπάθειά του να σώσει το Διαφάνι.Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πώς θα πεθάνει ο Ζάχος στο φινάλε;

Ο Ζάχος, ο Πέτρος, ο Λάμπρος και ο Άγγελος παίρνουν την απόφαση να σώσουν το χωριό τους από τον αδίστακτο Ακύλα. Εκείνος, παραμένει κρυμμένος, κρατώντας την Αιμιλία όμηρο. Στόχος του είναι να πάρει τα λεφτά, αλλά και να εκδικηθεί τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Θα λιώσει καρδιές η συνάντηση του Γεράσιμου με το αυτιστικό παιδί του

Ένας μεγάλος πόλεμος θα ξεσπάσει στο βουνό. Μόλις οι πρωταγωνιστές εντοπίσουν την κρυψώνα του, θα τρέξουν με όπλα να τον αποτελειώσουν. Όλοι θα ξεχυθούν στη μάχη, παλεύοντας για την ελευθερία.

Την επόμενη μέρα, ο Πέτρος θα τρέξει να βρει τους συντρόφους του, με την ελπίδα να ζουν όλοι. Μάταια, όμως. Ο Ζάχος θα εντοπιστεί νεκρός στο έδαφος, σκορπίζοντας τον τρόμο σε όλο το Διαφάνι…

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πώς θα πεθάνει ο Ζάχος στο φινάλε;

Ο θάνατος του Ζάχου θα συγκλονίσει την Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες. Μετά την Μάρω, σειρά είχε ο γιος της. Η κηδεία του θα φέρει δάκρυα απόγνωσης στους κατοίκους του χωριού. Ο Ζάχος έφυγε άδικα, στην προσπάθειά του να προστατεύσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για τη δολοφονία της μητέρας του.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Μια απρόσμενη συνάντηση ανάβει «φωτιές»

Εκτός από τον ίδιο, νεκρός θα εντοπιστεί και ο Παράσχος Ντούνιας, ο οποίος την τελευταία στιγμή γύρισε την πλάτη του στον Ακύλα Μεγαρίτη και πάλεψε για το σωστό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *