ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 8-9-10-11

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 8-9-10-11

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Η Στέλλα ξυπνάει χαράματα τη Σάντυ και την πάει στο λιμάνι να διαλέξουν ψάρια συνεχίζοντας τα καψώνια για να την κάνουν να φύγει από την Αγορά. Η Σάντυ δείχνει να μη «μασάει». Όταν μάλιστα αρχίζει να πουλάει μαζί με τον Μανώλη ψάρια, δείχνουν ότι είναι ένα μοναδικά ταιριαστό ντουέτο. Αυτό κάνει τη Στέλλα να αλλάξει τακτική και να προσεγγίσει τη Σάντυ πιο φιλικά. Έτσι αποφασίζει να της κάνει ένα δώρο που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες…

Ο Κάρολος και ο Λεωνίδας θα καταλάβουν ότι είναι εpωτευμένοι με την Έρρικα και την Τάνια αντίστοιχα. Θα υπάρξει, όμως, ανταπόκριση ή θα φάνε και οι δύο μια μεγαλοπρεπή απόρριψη από τις πρώην πλούσιες γειτόνισσές τους;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Η Νενέλα, ταραγμένη, επειδή πιστεύει ότι τους κάνουν πάλι κατάσχεση, θα πάρει έντρομη τηλέφωνο τη Σάντυ, η οποία θα τρέξει αμέσως μαζί με τον Μανώλη στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει. Μόλις, όμως, φτάσουν εκεί θα καταλάβουν ότι πρόκειται για το «ψάρμπεκιου», το ιδιαίτερο μπάρμπεκιου με ψάρια που έχει οργανώσει ο Κοσμάς για να υποδεχτούν επίσημα την οικογένεια Αγραφιώτη στη γειτονιά τους.

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Το ψάρμπεκιου θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο γλέντι, το οποίο θα σταθεί αφορμή για να δημιουργηθούν νέες παρεξηγήσεις και απρόοπτες καταστάσεις τόσο για τους Αραποστάθηδες όσο και για τις Αγραφιώτισσες…

Επεισόδιο 10

Μια ρομαντική νυχτερινή βόλτα και ένα πρόβλημα στον καυστήρα θα φέρουν ακόμα πιο κοντά τον Μανώλη με τη Σάντυ. Όμως, η Στέλλα θα βρει στο πρόσωπο της Ρόζας έναν απρόσμενο σύμμαχο για να τους απομακρύνει πάλι.

Ο Κωνσταντίνος γνωρίζει πώς είναι η νυχτερινή ζωή στη νέα γειτονιά της Τάνιας, η οποία συνεχίζει να δέχεται το στενό μαρκάρισμα από τον Λεωνίδα. Η επόμενη μέρα θα ξεκινήσει με μια μυστηριώδη εξαφάνιση: ο Πέτρος μετά το club δεν θα γυρίσει στο σπίτι και η Μήτσι πανικόβλητη θα τους βάλει όλους να τον ψάξουν.

Διαβάστε Επίσης  ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33

Επεισόδιο 11

Η Στέλλα, που κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι του Μανώλη, βρίσκει ευκαιρία να πικάρει τη Σάντυ και να της δείξει για μια ακόμη φορά ότι πρέπει να μείνει μακριά από τον άντρα της! Η Σάντυ αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητό της και ο Μανώλης θα τη βοηθήσει συνοδεύοντάς την στη μάντρα του Ζαγανιάρη.

Εκεί η Σάντυ θα πρέπει να δείξει ένα άλλο πρόσωπο… Η Μήτσι και η Στέλλα θα αρχίσουν να τρολάρουν τον Πέτρο για το νέο του κορίτσι που δεν μοιάζει καθόλου με την περιγραφή που τους είχε κάνει. Ο Λεωνίδας θα βρει αφορμή να πλησιάσει την Τάνια που προσπαθεί να τον κρατήσει σε απόσταση. Και τέλος η Νενέλα, βάζοντας σκούπα για πρώτη φορά στη ζωή της, θα καταστρέψει κατά λάθος το ρομπότ της Σόνιας και φυσικά ο Κοσμάς θα προσφερθεί να το φτιάξει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *