Η Γη της Ελιάς – Η Αθηνά ουρλιάζει: «Δεν σκότωσα κανέναν»

Ένα συγκλονιστικό φινάλε! Ένας γάμος, μια σύλληψη και ένας ακόμα φόνος έρχονται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, η οποία ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές την νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο γάμος του Φίλιππου και της Βασιλικής είναι γεγονός αλλά ένα απρόοπτο συμβάν αλλάζει τα πάντα. Ο Κουράκος, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, περνάει χειροπέδες την Αθηνά Αργυρού. Όλοι μένουν άφωνοι και μια μεγάλη αλήθεια βγαίνει στο φως…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Κωνσταντίνος τρέμει: «Θα πεθάνω»

Το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο, σήμερα 30/6

Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο κυλά ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να διώξουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα θετικά του γάμου. Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες κορυφώνονται. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μαθαίνει για Ιάκωβο και Αθηνά – «Ντροπή σου»

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει. Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση