Σασμός: Η Στέλλα οδηγεί τον Αστέρη στην αγκαλιά της Αργυρώς

Σασμός: Η Στέλλα οδηγεί τον Αστέρη στην αγκαλιά της Αργυρώς

Σασμός: Η Στέλλα οδηγεί τον Αστέρη στην αγκαλιά της Αργυρώς

Σασμός: Η Στέλλα οδηγεί τον Αστέρη στην αγκαλιά της Αργυρώς

Σασμός: Ο Μαθιός λέει στη Βασιλική ότι αποφάσισε να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα και να μην αφήσουν κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους, ούτε καν τον Νικηφόρο!

 

Σασμός: ανατρεπτική εξέλιξη, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο

Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ και την κατηγορεί πως έχει διαλύσει την οικογένειά της.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια : 21 , 22 , 23 , 24

 

Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει. Παράλληλα, η απόσταση ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Σταύρο μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και όλα δείχνουν πως ο χωρισμός τους είναι προ των πυλών.

Στο μεταξύ, η ένταση στη σχέση της Αιμιλίας με τον Δημήτρη συνεχίζεται. Και ενώ οι ετοιμασίες του γάμου της Βασιλικής με τον Μαθιό προχωράνε κανονικά, η Καλλιόπη αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο μια και καλή!

Ο Αστέρης καταλαβαίνει πως δεν θα μπορέσει να είναι ποτέ ξανά με την Αργυρώ και αυτό τον πληγώνει πολύ. Η φυγή του από την Κρήτη ίσως να είναι τελικά η μόνη λύση.

Η Στέλλα έρχεται ξανά κοντά του και στο μυαλό της αναβλύζουν οι παλιές ευτυχισμένες τους στιγμές. Το γεγονός όμως ότι ο Αστέρης θα έδινε ακόμα και τη ζωή του για την Αργυρώ την πληγώνει πολύ, γιατί βαθιά μέσα της γνωρίζει πως η ίδια δεν ήταν ποτέ ο έρωτας της ζωής του.

Η σχέση Στέλλας και Αστέρη θα διατηρηθεί σε φιλικό επίπεδο, με τη δικηγόρο να συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε μια πιθανή επανασύνδεσή του με την Αργυρώ.

Η Στέλλα όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, θα ήθελε να κάνει τον Αστέρη ευτυχισμένο, έστω και μακριά από τη δική της αγκαλιά. Από το μυαλό της μάλιστα θα περάσει η σκέψη να αποκαλύψει στην αντίζηλό της όλη την αλήθεια για το ποιος πραγματικά της έδωσε το νεφρό του και της χάρισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή…

 

πηγή

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Όλγα είναι εξώγαμο του Θέμη

Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Απαιτώ να πάρω την θέση του Ισίδωρου»

Ο Ιάκωβος δεν αφήνει τίποτα στη Μυρτάλη – Την διαλύει!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *