Σασμός: Η Μαρίνα ευχαριστεί τους Σταματάκηδες για το καλό που κάνουν

Η ημέρα του χειρουργείου στην σειρά Σασμός, έφτασε. Αστέρης και Αργυρώ θα βρεθούν ξανά δίπλα δίπλα. Η μέση λύση βρέθηκε τελικά και ο Σταματάκης, όπως θα παρακολουθήσουμε και απόψε μπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο, με σκοπό να σώσει την αγαπημένη του Αργυρώ. Η Μαρίνα και ο Μαθιός, απόψε στην σειρά Σασμός, βρίσκονται μαζί στον θάλαμο έξω από το χειρουργείο με την γυναίκα να τον ευχαριστεί για όλα όσα έκανε ο αδερφός του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: «Μακάρι η σφαίρα να έβρισκε εμένα, όχι αυτόν..»

Τι θα δούμε σήμερα 29/6 στον Σασμό;

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ. Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, Στέλλα και Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει, με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν, και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα… Η Μαρίνα τρέμει για την κόρη της το ίδιο και ο Μαθιός για τον αδερφό του στην σειρά Σασμός. Θα πάνε όλα καλά; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας….

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Μανώλη

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *