Πάτρα: Έτοιμη να απολογηθεί η Πισπιρίγκου – Τι είπαν ο κουμπάρος του ζευγαριού και η γιαγιά του Μάνου Δασκαλάκη

Πάτρα: Έτοιμη να απολογηθεί η Πισπιρίγκου – Τι είπαν ο κουμπάρος του ζευγαριού και η γιαγιά του Μάνου ΔασκαλάκηΣτην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε για πρώτη φορά η γιαγιά του Μάνου Δασκαλάκη. Η ίδια δήλωσε: «Θέλω να βρεθούν οι ένοχοι, τίποτε άλλο. Να πληρώσουν. Να βρεθεί, όποιος φταίει. Όποιος φταίει, να πληρώσει».

Ο κουμπάρος του ζευγαριού είπε: «Σοκαρίστηκα πολύ με το πόρισμα, κοκκάλωσα. Μία που το άκουσα, μία που έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι τώρα, θέλω να πιστοποιηθεί το “χέρι” με βάση αυτό το πόρισμα που βγήκε, ότι τα παιδιά πήγαν από ασφυκτικό θάνατο και μόλις αποδειχθεί ποιο χέρι το έκανε, τότε θα μιλήσω. Όλα αυτά που ακούγονται για τη συμπεριφορά της Ρούλας τα πρωτοπληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ. Δεν ήξερα τίποτα. Από μία περίοδο και μετά δεν είχαμε πολλές σχέσεις. Όσα χρόνια κάναμε παρέα πριν το γάμο η Ρούλα δε μου είχε περάσει την αίσθηση ενός χειριστικού ατόμου. Ήταν ισάξιοι μεταξύ τους. Πρέπει να βρεθεί ποιο χέρι τα έκανε. Δεν μπορώ να πιστέψω, αυτές οι ψυχούλες που δεν είχαν βγει στην κοινωνία. Πρέπει να βρεθεί το συντομότερο ποιος το έκανε, για αυτά τα τρία παιδιά»

Διαβάστε Επίσης  Διαδηλώσεις στα Σκόπια: «Είμαστε «Μακεδόνες» και θα νικήσουμε!» (φωτό)

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί τους. Έστειλα ένα μήνυμα στο Μάνο όταν βγήκε το θέμα και του είπα να μην ακούνε τίποτα και ό,τι είναι θα το βρει η δικαιοσύνη. Δε μου απάντησε. Δεν μπορούσα να αντικρίσω αυτούς τους γονείς για την απώλεια των παιδιών τους. Ο πόνος ήταν βουβός. Ακούστηκαν πολλά για εμένα στα ΜΜΕ, είπαν πολλά για εμένα. Ακούστηκε για σχέση με τη Ρούλα, πολύ έντονα στην Πάτρα. Στεναχωρήθηκα, αλλά ο κόσμος από τη στιγμή που δεν γνωρίζει, είναι φυσιολογικό να κατηγορεί όποιον είναι δίπλα στο ζευγάρι. Ψυχολογικά είμαι πολύ άσχημα για αυτό το πράγμα»

Διαβάστε Επίσης  Καιρός – Meteo: Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις για σήμερα Κυριακή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *