Κάμπινγκ: Η υπόθεση και η πρώτη ηθοποιός που θα δούμε στην νέα σειρά του Mega

Ακόμα μια σειρά που βρίσκεται στα σκαριά αναμένεται να δούμε την νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του Mega, το οποίο συνεχίζει να επενδύει στην μυθοπλασία καθώς από Σεπτέμβρη θα δούμε νέες σειρές που αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό. Μια από αυτές είναι το «Κάμπινγκ», μια σειρά Κυπριακής παραγωγής που το μεγάλο κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα προκειμένου την προσαρμόσει στα ελληνικά δεδομένα. Κάμπινγκ: Η υπόθεση και η πρώτη ηθοποιός που θα δούμε στην νέα σειρά του Mega

Κάμπινγκ – Η Αρετή Πασχάλη στην νέα σειρά του Mega

Σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, στην ελληνική εκδοχή του «Κάμπινγκ» που θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα εκτός απροόπτου στις αρχές της σεζόν, μια νέα ηθοποιός έχει δώσει ήδη τα χέρια με την παραγωγή και θα κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο λόγος για την Αρετή Πασχάλη, την οποία απολαύσαμε την περσινή σεζόν σε έναν ανατρεπτικό ρόλο στην κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Ζακέτα να πάρεις».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Άσπα στέκεται δίπλα στον Άγγελο σε όλη τη δίκη

Κάμπινγκ: Η υπόθεση και η πρώτη ηθοποιός που θα δούμε στην νέα σειρά του Mega

Κάμπινγκ – Τα πάντα για την νέα σειρά του Mega

Όσον αφορά την υπόθεση της νέας σειράς με τίτλο «Κάμπινγκ», η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ της επαρχίας κι επικεντρώνεται σε έναν καταπιεσμένο πρώην λογιστή που αποσπά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό παράνομα και μετακομίζει εκεί με τα παιδιά του. Όταν τον ανακαλύπτουν, όμως, εκμεταλλεύεται τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και τη σύζυγό του για ξέπλυμα χρήματος. Η ηρεμία κι ησυχία των κατοίκων του κάμπινγκ, όμως, ταράζεται από τις επισκέψεις της αστυνομίας και όλων των υπόλοιπων ευτράπελων που προκύπτουν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Εύα κάνει την κίνηση ματ

 

Το συγκεκριμένο σίριαλ μάλιστα, σημείωσε τεράστια επιτυχία στον ALPHA Κύπρου για δύο σεζόν και το σενάριο είχε επιμεληθεί ο Φώτης Γεωργίδης. Στην φετινή εκδοχή της σειράς την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Στάμος Τσάμης ο οποίος άφησε την σφραγίδα του φέτος με την σειρά «Άγιος Παΐσιος» που είδαμε πάλι στο Mega. Οι προαιτημασίες για την νέα σειρά του Mega με τίτλο, «Κάμπινγκ» έχουν ήδη ξεκινήσει και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι συντελεστές. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *