Σασμός – Μαθιός: «Κατέδωσε με Μανόλη, να λυτρωθούμε και οι δυο»

Όλα κρέμονται από μια κλωστή. Μανόλης και Μαθιός έρχονται αντιμέτωποι στην σειρά Σασμός και η αλήθεια που τους ενώνει μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να φέρει την καταστροφή. Τι θα συμβεί όμως τελικά στο τέλος; Θα πει ή όχι την αλήθεια ο Μανόλης;Σασμός – Μαθιός: «Κατέδωσε με Μανόλη, να λυτρωθούμε και οι δυο»

Θα πει την αλήθεια ο Μανόλης στον Σασμό;

Όπως θα παρακολουθήσουμε και σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο ίδιος ο Μαθιός μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση την οποία βιώνει αποφασίζει να συναντήσει τον Μανόλη και οι δυο τους θα κάνουν μια κουβέντα έξω από τα δόντια. Η απόφαση του Μανόλη να τον καταδώσει είναι μονόδρομος πια και τα περιθώρια γύρω από τον Μαθιό, μέρα με την μέρα στενεύουν όλο και πιο πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας αφήνει την Αλεξάνδρα στον Μάρκο

Σασμός – Μαθιός: «Κατέδωσε με Μανόλη, να λυτρωθούμε και οι δυο»

Ο ήρωας αποφασίζει από μόνος του να δώσει το τέλος σε όλο αυτό και οδηγεί τον Μανόλη στο τμήμα με σκοπό να τον καταδώσει για τον φόνο του Στεφανή Σταματάκη. Ο Μανόλης δέχεται και πηγαίνει μαζί του. Ένα βήμα όμως πριν τιναχτούν όλα στον αέρα, γίνεται η μεγάλη ανατροπή. Τι θα συμβεί; Θα πει την αλήθεια ο Μανόλης για τον Μαθιό στην σειρά Σασμός ή όχι; Η συνέχεια στις οθόνες μας….Σασμός – Μαθιός: «Κατέδωσε με Μανόλη, να λυτρωθούμε και οι δυο»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Ιουλία βάζεις το δημαρχιλίκι του Ισίδωρου πάνω από εμάς;»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *