Η Γη της ελιάς : Ο Άρης ταράζει τη Μάνη

Η Γη της ελιάς :Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Άρης ταράζει τη Μάνη

Ο Άρης, ο αδελφός της Εύας, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε να μπαίνουν σύντομα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια λοιπόν της αγαπημένης σειράς, θα εμφανιστεί ο Άρης, ένας νέος ήρωας, τον οποία ενσαρκώνει ο ταλαντούχος Νίκος Μέλλος.

Ο ρόλος του Άρη στη Γη της Ελιάς

Όπως έχουμε καταλάβει από τα τηλεφωνήματα που έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια, ο Άρης αγαπά πολύ την αδελφή του την Εύα. Είναι υπερπροστατευτικός μαζί της και θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη. Γνωρίζοντας ότι η σχέση της αδελφής του με τον Στάθη δοκιμάζεται αυτό το διάστημα πηγαίνει στη Μάνη και της συμπαρίσταται. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αρεόπολη ο Άρης θα πέσει κάποια στιγμή πάνω στην Ευτυχία και θα γοητευθεί από την ομορφιά της. Όπως μαθαίνουμε ο Άρης τη φλερτάρει την Ευτυχία η οποία δείχνει να αντιστέκεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα περιμένει το παιδί του Κίμωνα;

Η Γη της ελιάς : Ο Άρης ταράζει τη Μάνη

Ποιος είναι ο Νίκος Μέλλος

Είναι απόφοιτος της δραµατικής σχολής Βεάκη. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις όπως: «F*cking Men», «Το Αμάρτημα της Μητρός μου», «Γεώργιος Βιζυηνός», «O Φτωχούλης του Θεού», κ.ά

Επίσης συμμετείχε στις κινηματογραφικές ταινίες: «Ελεύθερο Θέμα/ Free Subject», «Barman», «Let’s see what’s next» (μικρού μήκους), «Nick». «Οι Ελιγμοί» ( μικρού μήκους)

Εξάλλου ο ηθοποιός έχει στο ενεργητικό και ραδιοφωνικές συμμετοχές σε δραματοποιημένα λογοτεχνικά κείμενα σύμφωνα με το youfly.com που παρουσιάστηκαν μέσα από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός 15-16: Η σύλληψη του δολοφόνου πέφτει σαν βόμβα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *