Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος «ζει και βασιλεύει» – Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα του;

Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος «ζει και βασιλεύει» – Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα του;Ο Στέφανος «ζει και βασιλεύει» και ο τρόμος επιστρέφει σύντομα!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1 Ήλιος θα δούμε πως ο Πέρης αφήνει να εννοηθεί ότι ο Στέφανος είναι νεκρός, κανείς όμως δεν είναι σίγουρος ότι αυτό είναι αλήθεια αφού, παρά τις έρευνες της αστυνομίας, δεν έχει βρεθεί το πτώμα του. Το περιοδικό Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ…

Ο Στέφανος είναι ο γιος του Μενέλαου

O Δημήτρης έρχεται σε δεινή θέση καθώς είναι εκείνος που πρέπει να πει στην Αθηνά την αλήθεια. «Ο Στέφανος είναι ο γιος του Μενέλαου. Είναι αυτός που κρύβεται πίσω από όλα», της αποκαλύπτει. «Πώς; Δεν είναι δυνατόν;», του αποκρίνεται εκείνη, «Είναι αλήθεια. Πρέπει να το πιστέψεις», της ξαναλέει. «Δηλαδή τόσο καιρό με χρησιμοποιούσε; Εγώ ήμουν εκείνη που έδινα όλες τις πληροφορίες;», διαπιστώνει η Αθηνά σαστισμένη και βαθιά πληγωμένη.

Αργότερα ο Δημήτρης ζητάει από τον Πέρη να του πει πού βρίσκεται ο Στέφανος. «Πρέπει να μάθουμε. Κινδυνεύει πολύς κόσμος», του τονίζει. Αυτός αφήνει να εννοηθεί πως είναι ήδη νεκρός.

Πού είναι το πτώμα;

Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος «ζει και βασιλεύει» – Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα του;Ο Δημήτρης μεταφέρει τα νέα στην Αλίκη και την Αλεξάνδρα. Εκείνες δεν πείθονται. «Φοβάμαι ότι όλο αυτό είναι μια καλοστημένη παγίδα. Δεν πιστεύω ότι έχουμε ξεμπερδέψει από εκείνον. Ξέρει να ξεφεύγει και να καλύπτεται», είναι τα λόγια της Αλίκης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η σκηνή πάθους που όλοι περιμένουν

Μια μαρτυρία, ωστόσο, για πυροβολισμούς οδηγεί την αστυνομία στο σημείο που τον έψαχναν και βρίσκουν ίχνη αίματος. «Πάρτε δείγμα να το πάμε για εξέταση», δίνει εντολή ο Λαϊνάς. Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA επιβεβαιώνουν πως το αίμα ανήκει στον Στέφανο. «Τότε πού είναι το πτώμα; Γιατί δεν το έχουμε βρει; Ποιος έχει λόγο να το κρύβει;», φωνάζει ο αστυνόμος. «Εκτός κι αν κάποιος θέλει να μας πείσει ότι ο γιος του Μενέλαου ζει για να μας τρομοκρατεί».

Ολοι είναι αναστατωμένοι αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη η σορός του γιου του Μενέλαου και δεν ξέρουν πια τι να υποθέσουν.  Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος «ζει και βασιλεύει» – Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα του;

Νέα απειλή για την Αλίκη

Η Αλίκη εξακολουθεί να αγωνιά για το αν τελικά ο Στέφανος είναι ή όχι νεκρός. Φοβάται για τον Αρη και την Ελπίδα. Δεν νιώθει καθόλου ασφαλής με όλα αυτά που συμβαίνουν. Το μόνο καλό είναι ότι η υπόθεση Ζερίδη κλείνει, καθώς έχει βρεθεί πια ο ένοχος.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μάρκος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Και μέσα σε όλα αυτά βρίσκεται μπλεγμένη σε μια νέα περιπέτεια. Μια επίσκεψή της στην εξοχή για ένα επαγγελματικό της θέμα, κρύβει απρόβλεπτους κινδύνους και συνέπειες. Η Αλίκη δίνει δείγμα από το νερό του ποταμού σε ένα εργαστήριο, ελπίζοντας ότι οι φόβοι της δεν θα επιβεβαιωθούν, κάτι που δεν συμβαίνει.

Αργότερα δέχεται την επίσκεψη της δικηγόρου του εργοστασίου: «Ξέρετε, η εταιρεία μας μπορεί να σας κάνει μια δωρεά για τη φάρμα σας». Η γυναίκα προσπαθεί να τη δωροδοκήσει για να πάψει να ασχολείται με τη μόλυνση του νερού του ποταμού. «Δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε. Είναι καλύτερα να φύγετε», της λέει, όμως η δικηγόρος αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τη σταματήσουν.

Στο μεταξύ ο Στέφανος εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος και η Αθηνά δηλώνει στον Πέρη πως δεν θα αφήσει την υπόθεσή του.

Αλλά ο Στέφανος όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά προετοιμάζει το επόμενο δολοφονικό χτύπημα του.

Θα αργήσουν να το καταλάβουν, και κάποιος θα πληρώσει την οργή του. Κανείς τους δεν είναι ασφαλής πλέον.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *