Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη πεθαίνει μαζί με τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Μυρσίνη πεθαίνει μαζί με τον Δούκα.

Μπορεί τα τρία χρόνια που οι άγριες μέλισσες μας κράτησαν συντροφιά ο Δούκας να ήταν ο πιο πολύπλοκος χαρακτήρας της σειράς, όμως παρά τις κακές του πράξεις στο τέλος καταφέρνει να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα spoiler, ο Δούκας θα σκοτωθεί από το όπλο του Ακύλα στην προσπάθειά του να προστατεύσει την Ελένη Σταμίρη και το νεογέννητο παιδί της. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη γεννάει απρόοπτα, μετά από έναν καυγά που είχε με τον Δούκα στα χωράφια.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ το μεγάλο φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη πεθαίνει μαζί με τον Δούκα

Ο Δούκας πηγαίνει γρήγορα την Ελένη σε έναν αχυρώνα και την βοηθάει στην γέννηση του παιδιού της. Ο Ακύλας παραμονεύει στην γύρω περιοχή και τους ψάχνει. Όταν τελικά ακούει το κλάμα του παιδιού ο Ακύλας με τον Δούκα δίνουν μάχη σώμα με σώμα έτσι ώστε ο Ακύλας να ξεσπάσει την οργή του στον Δούκα και όχι στην Ελένη.

Ο Δούκας φεύγει από την ζωή με τον Ακύλα να δείχνει έλεος στην Ελένη και στο παιδί της. Όταν η Μυρσίνη μαθαίνει για τον χαμό του άντρα της πέφτει σε βαριά κατάθλιψη. Τα παιδιά της, της έχουν γυρίσει την πλάτη, δεν μπορεί να δει τα εγγόνια της και το πρωτότοκος γιος της, αποδείχτηκε βιαστής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Αυτό δεν το περίμενα από σένα»

Το μόνο της στήριγμα, ήταν ο μόνος άντρας που αγάπησε ποτέ της, ο Δούκας. Η Μυρσίνη ξεκινά να χάνει το μυαλό της και κλείνεται όλο και πιο πολύ στον εαυτό της.

Δεν μιλάει σε κανέναν και απλά βλέπει οράματα του Δούκα μέσα στο σπίτι και φαντασιώνεται τις παλιές καλές μέρες που όλη η οικογένεια ήταν ενωμένη. Πεθαίνει απομονωμένη, στο σπίτι της λίγο καιρό μετά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *