ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8.fiftififti.euΔείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

Επεισόδιο 7

Την ώρα που όλοι ετοιμάζονται για την πρώτη μέρα της δίκης της Ελένης, ο Δούκας με το δικηγόρο του προετοιμάζουν την επίθεση τους. Εν τω μεταξύ, ο Κυπραίος επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά τη βοήθεια του.

Η δίκη αρχίζει κι ο Φανούρης με τη Βιολέτα είναι οι πρώτοι μάρτυρες που καταθέτουν υπέρ της, ενώ ο Σωτήρης, η Χαρίκλεια κι ο Κωνσταντής, κατά της. Παράλληλα, ο Αναστάσης ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως ο συνεταιρισμός αποφάσισε να διαγράψει την Ελένη από μέλος του. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας επιστρέφουν στο Διαφάνι

Ο Παναγιώτης σκέφτεται ένα τρόπο να πάρει το αίμα του πίσω από τον Σταμάτη και ζητά τη βοήθεια του Προκόπη. Στη δεύτερη μέρα της δίκης καταθέτει ο Δούκας, ο οποίος αποφασίζει να παίξει τον κρυμμένο του άσσο, για να την καταδικάσει.

 

Επεισόδιο 8

Στο δικαστήριο ο Δούκας υποστηρίζει τη θεωρία του ότι η Ελένη και ο Γιάννος συνεργάστηκαν για να σκοτώσουν το Σέργιο ξεσηκώνοντας αντιδράσεις. Ο Σαράφης δεν καταλαβαίνει το λόγο μιας τέτοιας κίνησης και πιέζει την Ελένη να του πει όλη την αλήθεια.

Ο Κυπραίος ανήμπορος να τη βοηθήσει, πιέζει τη Δρόσω να πούνε τι πραγματικά έχει συμβεί. Θα δεχτεί η Δρόσω να ομολογήσει, για χάρη της αδελφής της;ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Βιολέτα υποχωρεί στις απαιτήσεις του Σταμάτη και δέχεται να του δώσει το καφενείο για να βγει το διαζύγιο. Ο Παναγιώτης όμως, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει κρυφά, με το σχέδιο του. Ο Μελέτης μαθαίνει πως ο Κλεομένης πουλάει τα χωράφια του και ζητάει εξηγήσεις. Ο κλοιός κλείνει γύρω από τον Κλεομένη που πιέζεται και ξεσπά στην Πηνελόπη.

Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη και της Δρόσως αλλά όλα δείχνουν εναντίον της Ελένης. Η κατάθεση όμως της Ασημίνας, η οποία παρακούει την εντολή του Νικηφόρου και εμφανίζεται στο δικαστήριο, θα ανατρέψει την κατάσταση.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Α ΚΥΚΛΟΣ

πηγή

 

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *