Η Γη της Ελιάς – Η Ελένη προκαλεί: «Θα παντρευτώ τον γιο σου Αρετή»

Η Ελένη κάνει ξανά το “θαύμα” της, βγάζοντας την Αρετή εκτός εαυτού, στην γη της ελιάς. Το ζευγάρι ετοιμάζεται για το μεγάλο αυτό ταξίδι, με τη χαρά τους να είναι τεράστια. Θέλοντας να ανοίξουν τα φτερά τους, αφήνουν στην άκρη τα παλιά και χτίζουν μία κοινή πορεία.

Η Αρετή, εξοργισμένη, τα βάζει με όλους. Ξεκινάει άγριους καυγάδες με τον Στάθη, τον Στέφανο, ακόμη και με την Χρυσούλα. Η ίδια δείχνει ξεκάθαρα πως δεν εγκρίνει ούτε το ταξίδι αυτό, ούτε τη σχέση του Στέφανου με την Ελένη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Στέφανος αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, δείχνοντας πόσο σοβαρά έχει πάρει αυτή τη σχέση. Η Ελένη δέχεται και εκτός από το ταξίδι τους, σχεδιάζουν και τον γάμο τους στην Ισπανία.

Η Γη της Ελιάς – Η Ελένη προκαλεί: «Θα παντρευτώ τον γιο σου Αρετή»

 

Μάλιστα, η Ελένη θέλοντας να προκαλέσει την Αρετή, της λέει στα μούτρα πως θα παντρευτεί τον γιο της, στην γη της ελιάς. Εκείνη γίνεται έξαλλη! Ένας ατελείωτος καυγάς ξεσπά, με τις δύο γυναίκες να ανταλλάζουν πολύ βαριές κουβέντες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός 12-13-14: γιατί η Άσπα παίζει τη ζωή της κορώνα-γράμματα;

Η Αρετή συνειδητοποιεί πως πρέπει να κάνει κάτι άμεσα, για να εμποδίσει τον συγκεκριμένο γάμο. Έτσι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της “ανακοπής”, με βοηθό την Ασπασία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *