Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πετάει την Αντιγόνη στο δρόμο

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πετάει την Αντιγόνη στο δρόμοΗ αλήθεια έρχεται στο φως και τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά. Η Αντιγόνη και ο Ισίδωρος θα έχουν έναν έντονο διάλογο για το παιδί που κρατά κρυφό επί χρόνια η ηρωίδα αυτή, στην γη της ελιάς.

Το παρελθόν της Αντιγόνης έρχεται στο φως και εξοργίζει την οικογένειά της. Ο Μάνος, μετά από έρευνες, ανακαλύπτει πως η αδελφή του έχει ένα παιδί. Αμέσως, συλλέγει τα στοιχεία και τρέχει στον πατέρα του, τον Ισίδωρο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική ουρλιάζει-Πες μου ότι δεν το έκανες εσύ

Ο Ισίδωρος μένει άφωνος. Δε μπορεί να διανοηθεί πως η κόρη του κρατούσε κρυφό κάτι τόσο σημαντικό. Την αποκαλεί ανεύθυνη και ξεσπάει έντονα απέναντί της, όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει…

Ο Ισίδωρος είναι κάθετος με την Αντιγόνη και θυμώνει πάρα πολύ που έκρυψε αυτό το παιδί, στην γη της ελιάς. Θεωρεί πως δε μπορεί να την εμπιστευτεί ξανά, με αποτέλεσμα να της ζητάει να φύγει από το σπίτι από το σπίτι του, από τη Μάνη γενικότερα. Δε θέλει να την ξανά δει μπροστά του.

Διαβάστε Επίσης  Παραλία: Το μυαλό της Υπατίας είναι κολλημένο στον Χάρι

Ποια στάση θα κρατήσει ο Μάνος απέναντι στην αδελφή του και πώς θα αντιδράσει η οικογένεια; Θα παραμείνουν ενωμένα τα δύο αδέλφια, ή οι εντάσεις θα κορυφωθούν;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *