Άγριες Μέλισσες: Κυριάκος και Ουρανία έρχονται πολύ κοντά

Άγριες Μέλισσες: Κυριάκος και Ουρανία έρχονται πολύ κοντάΟ Κυριάκος και η Ουρανία κάνουν την μεγάλη ανατροπή, στις Άγριες Μέλισσες. Παρόλο που ζευγάρι έχει χωρίσει και κρατά σχέσεις τυπικές, ο έρωτας φουντώνει ξανά, χωρίς να το ελέγξουν. Άγριες Μέλισσες: Κυριάκος και Ουρανία έρχονται πολύ κοντά

Η Ουρανία παρατηρεί πως ο Κυριάκος έχει αλλάξει αρκετά. Εκείνος, αποφασισμένος να τη διεκδικήσει ξανά, της δείχνει πως είναι διατεθειμένος να τα αφήσει όλα στο παρελθόν και να κάνουν μαζί μία νέα αρχή.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα Spoiler: Σκεύω και Μισέλ κάνουν έρωτα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Κυριάκος κάνει μία επαγγελματική πρόταση στην Ουρανία, η οποία της φέρνει τεράστια χαρά. Το όνειρο να κάνει τα πρώτα της βήματα στη μόδα, δε χάθηκαν οριστικά.

Ο Κυριάκος της υπόσχεται μία ζωή διαφορετική από αυτή που βιώνουν τώρα. Η Ουρανία πετάει στα σύννεφα και συνειδητοποιεί πως ποτέ της δεν ξεπέρασε τον πρώην σύζυγό της. Τα πρώτα βήματα της επανένωσης είναι γεγονός, με την Ασημίνα να παροτρύνει τη φίλη της να αφεθεί στα συναισθήματά της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη πεθαίνει μαζί με τον Δούκα

Το τέλος της σειράς θα τους βρει ξανά μαζί, μονιασμένους κι αγαπημένους. Βέβαια, στα χαρτιά θα παραμένουν χωρισμένοι..  Άγριες Μέλισσες: Κυριάκος και Ουρανία έρχονται πολύ κοντά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *