Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Ιουλίας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Ιουλίας στη σειράTο φινάλε της αγαπημένης μας σειράς πλησιάζει και η Ιουλία θα περάσει πολύ δύσκολα λίγο πριν το τέλος, στην γη της ελιάς. Φαίνεται πως τα προβλήματα δε σταματούν για την ηρωίδα, η οποία αισθάνεται αρκετά ευάλωτη κι αδύναμη με τα τελευταία γεγονότα.Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Ιουλίας στη σειρά

Οι προσπάθειές της να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, απέτυχαν. Ο Κουράκος δείχνει τη δυσαρέσκειά του απέναντί της, γεγονός που την προβληματίζει ακόμη περισσότερο. Η ίδια αισθάνεται τεράστιο βάρος που δε μπορεί να τον ικανοποιήσει, αλλά και ιδιαίτερα κουρασμένη από την επιμονή του να κάνουν οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτή είναι η τελευταία καθηλωτική σκηνή για το 2022

Το ζευγάρι θα περάσει μεγάλη κρίση. Παρόλο που θα παραμείνουν μαζί ως το τέλος της πρώτης σεζόν, η Ιουλία νιώθει πως δε μπορεί να προσφέρει άλλα στη συγκεκριμένη σχέση, στην γη της ελιάς.

Η ασθένεια του Ιάκωβου και το ταξίδι του στην Ισπανία, θα φέρει δάκρυα στην πρωταγωνίστρια. Κανείς και τίποτα δε θα την ηρεμήσει. Η Ιουλία θα είναι απαρηγόρητη στο φινάλε του πρώτου κύκλου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ μαραζώνει

Τα νέα επεισόδια θα είναι καθοριστικά για τη σχέση της με τον Κουράκο. Το ίδιο περίπλοκα θα είναι τα πράγματα και για τον Στάθη με την Εύα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στάθης και η Ιουλία δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα.. Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Ιουλίας στη σειρά

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *