Η Γη της Ελιάς: Θα πάει η Αρετή στον γάμο της Βασιλικής;

Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου, στην γη της ελιάς σκορπίζει σε όλους την χαρά, εκτός από την Αρετή. Η μητέρα της Βασιλικής, όσες προσπάθειες κι αν κάνει να προσεγγίσει κόρη κι εγγονή, πέφτουν στο κενό. Η Γη της Ελιάς: Θα πάει η Αρετή στον γάμο της Βασιλικής;

Η Βασιλική έχει πάρει την απόφασή της και κλείνει κάθε πόρτα πίσω της. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς έχουν ξεκινήσει, με την Βασιλική να βλέπει την μάνα που αναζητά, στα μάτια της Χάιδως.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Άγγελος θα μπει στο στόχαστρο της Καλλιόπης;

Όλοι είναι καλεσμένοι! Ο Στάθης και ο Στέφανος θέλουν να συνοδεύσουν παρέα τη νύφη στην εκκλησία. Όλοι είναι χαρούμενοι με αυτό το γεγονός και φορούν τα καλά τους, για να ευχηθούν στο ζευγάρι από κοντά.

Η Γη της Ελιάς: Θα πάει η Αρετή στον γάμο της Βασιλικής;

Η βεντέτα ανάμεσα σε Καπερνάρους και Στεφανέους έχει σβήσει οριστικά. Βέβαια, όχι για όλους…Η Αρετή δεν εμφανίζεται στον γάμο της κόρης της, στην γη της ελιάς. Αυτό συμβαίνει, διότι δεν είναι καλεσμένη και η Βασιλική δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει φονικό

Έτσι, το τέλος της πρώτης σεζόν θα βρει μαλωμένες μητέρα και κόρη. Η Αρετή μένει ολομόναχη, καθώς ο Στέφανος την αποχαιρετά οριστικά. Θα αναθεωρήσει ή η μοναξιά θα φουντώσει το μίσος που αισθάνεται;  Η Γη της Ελιάς: Θα πάει η Αρετή στον γάμο της Βασιλικής;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *