Σασμός – Γεράσιμος: «Πάμε να φύγουμε για πάντα από την Κρήτη»

Ο Γεράσιμος και η Στέλλα θα μας απασχολήσουν κατά πολύ το επόμενο χρονικό διάστημα στον Σασμό. Οι δυο τους όπως είναι ήδη γνωστό θα περάσουν μία μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Ο Γεράσιμος, όπως θα δούμε και πολύ σύντομα θα δώσει ένα τελεσίγραφο στην Στέλλα. Θα καταφέρουν τελικά να είναι μαζί οι δυο τους; Σασμός – Γεράσιμος: «Πάμε να φύγουμε για πάντα από την Κρήτη»

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Αυτή θα είναι η πιο συγκινητική σκηνή

Θα ακολουθήσει η Στέλλα τον Γεράσιμο στον Σασμό;

Ο ήρωας βλέπει πως η Στέλλα απομακρύνεται όλο και περισσότερο, από κοντά του. Αισθάνεται πολύ περίεργα μακριά της και αρκετά πιεσμένος από αυτή την τεράστια αμφιβολία, για το εάν θα συνεχιστεί η σχέση τους ή όχι.

Ο ίδιος όπως θα δούμε και σύντομα στην σειρά θα προτείνει στην Στέλλα να φύγουν οι δυο τους για πάντα από την Κρήτη ζώντας μαζί μακριά από όλους και από όλα. Ο Γεράσιμος σκοπεύει να αλλάξει εντελώς σελίδα στην ζωή του αλλά στην πορεία θα διαπιστώσει πως δεν θα έχει την Στέλλα στο πλευρό του στην σειρά Σασμός. Η δικηγόρος δεν θα τον ακολουθήσει και έτσι το φινάλε για αυτή την σχέση θα έρθει σύντομα.  Σασμός – Γεράσιμος: «Πάμε να φύγουμε για πάντα από την Κρήτη»

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 46 έως 50: ποιός θα σταματήσει τον γάμο Βαλέριας-Ηλία;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *