Σασμός: Ο Λευτέρης φτάνει στην Κρήτη – Η καρμική συνάντηση με τη Θοδώρα

Σασμός: Ο Λευτέρης φτάνει στην Κρήτη – Η καρμική συνάντηση με τη ΘοδώραΤα πάνω κάτω έρχονται στην αγαπημένη σειρά του ALPHA κι ένας ακόμη νέος χαρακτήρας εμφανίζεται στην Κρήτη. Ο Λευτέρης Ορφανός καταφθάνει στον «Σασμό» και πέφτει μοιραία πάνω στην Θοδώρα. Σασμός: Ο Λευτέρης φτάνει στην Κρήτη – Η καρμική συνάντηση με τη Θοδώρα

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έρχεται στην Κρήτη για να αναστατώσει τους πρωταγωνιστές και να βρει ορισμένες απαντήσεις. Ο Λευτέρης κι η Θοδώρα δε θα αργήσουν να έρθουν κοντά. Η κοπέλα είναι η πρώτη κάτοικος του χωριού που βλέπει, αλλά η συνάντησή τους είναι αρκετά επεισοδιακή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Άννα κατηγορεί για κακοποίηση τον Δημήτρη

Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

Ο Λευτέρης ανοίγει την πόρτα και βγαίνει από το αμάξι, αλλά εκείνη τη στιγμή περνάει η Θοδώρα και όλα τα πράγματά της πέφτουν κάτω. Τότε η Θοδώρα κι ο Λευτέρης θα έρθουν αντιμέτωποι στο «Σασμό» κι ήδη από την αρχή η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο δεν σταματά εδώ, αφού όλο το χωριό μαθαίνει για την έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων και τρέχουν να μάθουν αν ο Αστέρης είναι καλά. Η Καλλιόπη ωρύεται στη φυλακή για τον γιο της και φοβάται μήπως έπαθε κάτι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον του Στάθη και της Εύας στην σειρά

 

πηγή

 

Σασμός: Ο Λευτέρης φτάνει στην Κρήτη – Η καρμική συνάντηση με τη Θοδώρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *