Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Ακύλα να απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό.  Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Όλοι όσοι πολεμούν τον Ακύλα συσπειρώνονται και όλα δείχνουν πως καταφέρνουν να κερδίσουν τη μάχη, καθώς ο αδίστακτος άντρας μπαίνει στη φυλακή. Όμως, αυτή η εξέλιξη αντί να τον εξοργίζει και γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος, αφού, όπως θα δούμε, ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο απόδρασης, που θα έχει ολέθριες συνέπειες για όλους.

Στο Διαφάνι επικρατεί κλίμα χαράς, καθώς ο Κωνσταντής με τη Δρόσω αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τις άσχημες στιγμές και να προχωρήσουν με το γάμο τους. Κι ενώ η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, ο Ακύλας με τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων βάζει μπροστά το σχέδιο απόδρασης του από τη φυλακή.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Ωστόσο, ο Πέτρος με τον Ζάχο είναι ήδη υποψιασμένοι πως ο Μεγαρίτης κάτι ετοιμάζει και γι΄ αυτόν τον λόγο παρακολουθούν τις κινήσεις του Χρήστου. Λίγες ώρες αργότερα, οι υποψίες τους επιβεβαιώνοται με τον χειρότερο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη ξεκινά άγριο καυγά στη μέση του δρόμου

Ο Ζάχος με τον Πέτρο προσπαθούν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, αλλά η κατάσταση ξεφεύγει και γίνεται άκρως επικίνδυνος για όλους. Η εκατέρωθεν επίθεση ανάμεσα σε αστυνομικούς, τον Ζάχο και τον Πέτρο αλλά και τους άντρες του Ακύλα, καταλήγει σε μακελειό.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον Μεγαρίτη, ο όποιος καταφέρει να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και όλοι βρίσκονται επί ποδός, καθώς είναι σίγουροι πως θα θελήσει σύντομα εκδίκηση. Όλοι είναι ανάστατοι με την απόδραση του, ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του.

Ο Δούκας, απο την άλλη, με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθεια του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα. Πράγματι, την επόμενη μέρα, η Αιμιλία εξαφανίζεται και γρήγορα όλοι διαπιστώνουν πως έπεσε θύμα απαγωγής του Ακύλα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ξεσπά επικίνδυνη κόντρα ανάμεσα στ…

Ο τελευταίος, μάλιστα, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα προκειμένου να καταφέρει να πάρει όσα ζητάει. Την ίδια ώρα ο Δούκας αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα, εξίσου σοβαρά. Ο Σεβαστός ενημερώνεται πως η Αντιγόνη κατέθεσε στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία τη στη δική του, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση.

Η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι το Σεβαστών και ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς όσα είπε η Αντιγόνη τον στέλνουν ξανά πίσω στη θέση του κατηγορουμένου και αυτή τη φορά όλα είναι εναντίον του.  Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *