Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παγιδεύει τον Στάθη

Μια ανατρεπτική εξέλιξη έρχεται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς». Ο Δημοσθένης δείχνει εξαρχής τις προθέσεις του απέναντι στον Στάθη και όπως θα δούμε στη συνέχεια τον παγιδεύει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παγιδεύει τον Στάθη

Με το που πατάει το πόδι του στην Μάνη ο Δημοσθένης δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Θέλει με κάθε τρόπο να κάνει αισθητή τη παρουσία του και για το λόγο αυτό επιζητεί συμμάχους.

Εκτός του Κωνσταντίνου ο Δημοσθένης θέλει να έχει στο πλευρό του και τον ξάδελφο του τον Στάθη ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των κατοίκων της Αρεόπολης. Το γνωρίζει καλά αυτό ο Δημοσθένης και επιζητεί από τη πρώτη στιγμή να έρθει σε συνεννόηση μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Επεισόδια 87, 88, 89, 90

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παγιδεύει τον Στάθη

Αρχικά προσπαθεί να τον πείσει να έρθει κοντά με την Αρετή για να μπορεί να τον ελέγχει καλύτερα αλλά όταν βλέπει ότι ο Στάθης είναι ανένδοτος κινείται διαφορετικά. Του προτείνει να αναλάβει τα κτήματα του. Ο Στάθης δέχεται και του κάνει μια προσφορά. Ο Δημοσθένης γνωρίζοντας την κατάσταση του Στάθη του ζητεί πολύ μεγαλύτερα οικονομικά ανταλλάγματα μη αφήνοντας μάλιστα πολλά χρονικά περιθώρια για να το σκεφτεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Έτσι επιστρέφει η σειρά το 2024

Ο Στάθης μη έχοντας άλλη λύση αναγκάζεται να υποκύψει στις παράλογες απαιτήσεις του Δημοσθένη. Ο τελευταίος με τη συμφωνία αυτή θέλει να γονατίσει το Στάθη οικονομικά και να τον κάνει πειθήνιο όργανο του στα σκοτεινά σχέδια που έχει κατά νου.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *