Ο Αστέρης εμπιστεύεται την Βασιλική και της μιλά για τον Χρήστο

Οι δύο άντρες που αγαπούν την Αργυρώ βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα νέα για την υγεία της. Ο Αστέρης μακριά της προσπαθεί να διαχειριστεί όσα κρύβει μέσα του και ειδικά όσα έμαθε για τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή της.

Από την άλλη ο Σταύρος, κλονισμένος με όσα περνά το τελευταίο διάστημα η Αργυρώ και το πρόβλημα της υγείας της μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά του με το νέο φίλο που απέκτησε στην Κρήτη, τον Χρήστο. Ο Αστέρης δεν μπορεί μόνος του να διαχειριστεί όλο αυτό το βάρος και πηγαίνει στη Βασιλική, τη γυναίκα που θα τον ακούσει και θα τον καταλάβει γιατί ξέρει και η ίδια πόσο μπορεί να υποφέρει κάποιος που αγαπά απελπισμένα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κλέβει πολλά λεφτά – Ποιος τα κλαίει;

Ο Αστέρης εμπιστεύεται την Βασιλική και της μιλά για τον Χρήστο

Ο Αστέρης αναγκάζεται να της εξομολογηθεί ότι υποδύεται τον Χρήστο στον Σταύρο, τον άντρα της Αργυρώς. Της λέει ότι έχουν γίνει φίλοι και ότι του μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Αργυρώ. Ενώ η στεναχώρια του Αστέρη μεγαλώνει, καθώς πληροφορείται ότι ούτε η Άσπα, αλλά ούτε και ο Σταύρος είναι συμβατοί δότες, η Μαρίνα μαθαίνει ότι έχει βρεθεί κοντά στον γαμπρό της με άλλο όνομα για να παίρνει πληροφορίες για την κόρη της και έτσι όταν τον συναντά του επιτίθεται με θυμό, γιατί αυτό που θέλει εκείνη ως μάνα είναι να προστατέψει με κάθε τρόπο, τόσο την Αργυρώ όσο και τον εγγονό της από την οικογένεια των Σταματάκηδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *