Σασμός Spoiler: Ασυγκράτητος ο Σταύρος – Μαθαίνει την αλήθεια για το νεφρό

Σασμός Spoiler: Ασυγκράτητος ο Σταύρος – Μαθαίνει την αλήθεια για το νεφρόΚι όμως, ο Σταύρος θα μάθει για το νεφρό που έδωσε ο Αστέρης, πριν το μάθει η Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Το ζευγάρι περνά την μεγαλύτερη κρίση στον γάμο του, με την κατάσταση να χειροτερεύει όλο και περισσότερο.Σασμός Spoiler: Ασυγκράτητος ο Σταύρος – Μαθαίνει την αλήθεια για το νεφρό

Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση, ο Σταύρος ανακοινώνει στην Αργυρώ πως δε θα της κάνει την χάρη να εξαφανιστεί τόσο εύκολα. Γεμάτος πόνο και οργή, ανακοινώνει σε όλους πως θα πάρει το παιδί και πως θα καταστρέψει την γυναίκα που τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Σασμός Spoiler: Ασυγκράτητος ο Σταύρος – Μαθαίνει την αλήθεια για το νεφρό
Για να πετύχει πιο εύκολα τον στόχο του, ξεκινάει με μια αγωγή στα δικαστήρια. Ζητά την βοήθεια της Στέλλας, με την ελπίδα πως η δικηγόρος θα τον βοηθήσει να εκδικηθούν την Αργυρώ Βρουλάκη.

Η Στέλλα μένει άναυδη με την πρόταση του Σταύρου. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Θεοδώρου στο περιοδικό Τηλεόραση, όχι μόνο αρνείται να υπερασπιστεί τον Σταύρο, αλλά, μάλιστα, του αναφέρει πως ο δεσμός του Αστέρη και της Αργυρώς είναι μεγάλος, λόγω του νεφρού!

Σε σοκ ο Σταύρος

Ο Σταύρος λυγίζει.. ο Αστέρης ήταν ο κρυφός δότης της Αργυρώς, ο Αστέρης έδωσε το νεφρό του στη γυναίκα του, στη σειρά Σασμός. Πώς είναι δυνατόν να μη γνώριζε τίποτα; Η Στέλλα μετανιώνει σε δευτερόλεπτα το λάθος της..

Πλέον, ο Σταύρος γνωρίζει την αλήθεια και γίνεται ακόμη πιο έξαλλος. Με ποιον τρόπο θα εκδικηθεί την Αργυρώ, αλλά και τον Αστέρη; Όλα είναι έτοιμα να τιναχτούν στον αέρα, για ακόμη μια φορά.

Σασμός Spoiler: Ασυγκράτητος ο Σταύρος – Μαθαίνει την αλήθεια για το νεφρό

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *