Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος θα δικαιώσει τον Μιλτιάδη

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Λάμπρο να δικαιώνει τον Μιλτιάδη.

Παρά τη δολοφονία του Ξανθού και την σύλληψη του Ακύλα, ο Ζάχος δεν είναι ικανοποιημένος. Θέλει να δει όλους τους δολοφόνους της μάνας του να τιμωρούνται για ό,τι έκαναν και δεν το βάζει κάτω.

Φαίνεται ότι έχει έρθει επιτέλους η ώρα να πληρωθούν όλοι οι λογαριασμοί παλιοί και νέοι, και κανείς δεν πρόκειται να γλιτώσει. Πρώτος ο Μελέτης, αφού η Πηνελόπη καταφέρνει να πάρει στα χέρια της την ομολογία του Μεγαρίτη και να μάθει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Αλέξη.

 

Κλονισμένη που οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν, ξέρει ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να καθίσει ξανά τον πατέρα της στο ειδώλιο και αυτός είναι να δεχτεί η Ασπασία να καταθέσει ποιος έδωσε την εντολή στον Αχιλλέα να χτυπήσει τους εισαγγελείς. Όμως εκείνη αρνείται να πάρει αυτό το ρίσκο και να εμπλακεί ξανά σε μία υπόθεση για την οποία χύθηκε τόσο αίμα…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ αποκαλύπτει στην γιαγιά Ειρήνη ότι ο Μαθιός σκότωσε το Στεφανή

Έτσι, η Πηνελόπη βρίσκεται ξανά στο σημείο μηδέν, όταν ο Μελέτης παίρνει την απόφαση που θα λυτρώσει και τους δύο. Από τη φυλακή πια, νιώθοντας ότι δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει και πως πρέπει να πληρώσει για όσα έκανε, της εξομολογείται όλα όσα πάντα υποψιαζόταν αλλά δεν μπορούσε να αποδείξει.

Παραδέχεται με λίγα λόγια ότι συμμετείχε στην δολοφονία του Γραμματικού, ο οποίος όμως δεν αποτελούσε εξαρχής στόχο της επίθεσης. Καταρρακωμένη, εκείνη παίρνει την απόφαση να καταγγέλλει τον πατέρα της και η αντίστροφη μέτρηση για τον Δούκα αρχίζει…

Ήδη η Αγορίτσα, η γυναίκα που μέχρι σήμερα δεν είχε λείψει στιγμή από το πλευρό του, τον εγκαταλείπει, ενώ ο Κωνσταντής, μην αντέχοντας άλλο τις τύψεις του για το φόνο του Γιάννου, ομολογεί τα πάντα στο Λάμπρο, ανοίγοντας ένα μέτωπο που δεν έκλεισε ποτέ όπως έπρεπε… Για αυτόν το θάνατο δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς, κάτι που οδήγησε τον Μιλτιάδη στην τρέλα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ξανά στο ίδιο κρεβάτι

Τώρα, με την ομολογία του Κωνσταντή στα χέρια του, ο Λάμπρος πρέπει να πάρει την απόφαση που θα δικαιώσει τόσο τον αδερφό όσο και τον πατέρα του. Θα στείλει τον Δούκα και τον Μελέτη να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους;

Όσο περιμένει την απάντηση, ο Κωνσταντής υποφέρει, το ίδιο και η σχέση του με την Δρόσω. Αδυνατώντας να αντέξει το βάρος, εκείνη φεύγει καταρρακωμένη από το σπίτι του και όλα δείχνουν πως οι δυο τους θα χωρίσουν, αυτήν τη φορά οριστικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συνεφέρουν, όμως ακόμα και αυτό τώρα φαίνεται πολύ δύσκολο….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *