Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σώζει την Κορίνα από τα χέρια του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σώζει την Κορίνα από τα χέρια του ΑκύλαΆγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε τον Μελέτη να σώζει την Κορίνα από τα χέρια του Ακύλα.  Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σώζει την Κορίνα από τα χέρια του Ακύλα

Η Κορίνα με τον Μπάμπη είχαν καταφέρει να βρουν καταφύγιο σε ένα σπιτάκι στα Τρίκαλα. Ο Ακύλας όμως έχει διασυνδέσεις παντού και πολύ γρήγορα τους ανακαλύπτει. Στέλνει λοιπόν τα τσιράκια του, τους Αβάντες και αρπάζουν με το ζόρι την Κορίνα από το σπίτι τους με τον Μπάμπη στα Τρίκαλα.

Την γυρίζουν σπίτι με την βία και ο Ακύλας την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Εκεί η Κορίνα συνειδητοποιεί ότι ο πατέρας της είναι ένα τέρας. Τόσα χρόνια τον δικαιολογούσε, πίστευε ότι είναι στοργικός και ότι έδειχνε ένα σκληρό πρόσωπο επειδή η ζωή τον έκανε έτσι. Κατηγορούσε μέχρι και την μητέρα της, όταν μάλωναν.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 53 , 54


Τώρα συνειδητοποιεί πως ο Ακύλας τα πηγαίνει καλά μόνο με όποιον του κάνει τα χατίρια και δεν θα διστάσει να του φερθεί πολύ άσχημα όταν αυτό σταματήσει να γίνεται. Ακόμη κι αν είναι η ίδια του η κόρη. Η Κορίνα ζει μία κόλαση.

Είναι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο, φοβάται ακόμη και για την ζωή της ή την ζωή του Μπάμπη, δεν έχει επικοινωνία με κανέναν και ο Ακύλας την εκφοβίζει καθημερινά. Μέχρι που ο Μελέτης μαθαίνει τι έγινε και πάει στο σπίτι του Ακύλα να την βρει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος γίνεται πατέρας

Φυσικά είναι ακόμη ο νόμιμος σύζυγός της, οπότε όταν λέει στον Ακύλα πως ήρθε για να πάρει την Κορίνα μαζί του, εκείνος μπορεί να αντιδρά άσχημα εκτοξεύοντας απειλές, όμως ξέρει πως δεν μπορεί να την κρατήσει με το ζόρι, εφόσον ήρθε ο άντρας της, να την πάρει.

Ο Μελέτης σώζει την Κορίνα από τα χέρια του Ακύλα και την ξανά φέρνει σε επαφή με τον Μπάμπη. Κανονίζουν με την βοήθεια του Μελέτη να φύγουν για την Κρήτη και ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην έχουν άλλες ταραχές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *