Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που δεν θα έκανε ξανά ποτέ

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που δεν θα έκανε ξανά ποτέ

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έπειτα από αποχή πέντε χρόνων επέστρεψε στην τηλεόραση και πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Επιστροφή».

Θα επέστρεφε όμως ξανά και στην παρουσίαση των ειδήσεων; Διαβάστε τι απαντάει ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του και την πρόταση που του έκανε ο Μίνως Κυριακού.

Στο παρελθόν παρουσιάσατε και δελτία ειδήσεων. Θα το ξανακάνατε; Σας έχει γίνει ποτέ πρόταση;

«Ποτέ, ποτέ δεν θα το ξανάκανα. Όσο για πρόταση, ναι, μου έγινε όταν με έδιωξαν από την ΕΡΤ. Με φώναξε τότε ο Μίνως Κυριακού και μου ζήτησε να παρουσιάζω τις ειδήσεις. Αλλά είχαν μεσολαβήσει ήδη 17 χρόνια και είπα φτάνει, αρκετά. Έτσι κι αλλιώς το επάγγελμα μου ήταν και θα είναι ηθοποιός. Την παρουσίαση ειδήσεων την έκανα από ανασφάλεια και έμεινα στην ΕΡΤ. Και ευτυχώς που με έδιωξαν, γιατί από την ώρα που έφυγα από την ΕΡΤ και τις ειδήσεις, η καριέρα μου πήρε μια εντελώς διαφορετική τροπή».

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια πιστεύει ότι θα βοηθήσει ξανά η Μαρίνα δίνοντας το μόσχευμα

Τις πολιτικές εξελίξεις τις παρακολουθείτε; Είστε αισιόδοξος;

«Βεβαίως και τις παρακολουθώ. Δεν είμαι, όμως, αισιόδοξος. Μια ματιά να ρίξεις γύρω σου φτάνει. Νομίζω ότι η χώρα αυτή, που είναι μία από τις ωραιότερες που υπάρχουν, τουλάχιστον από αυτές που έχω δει εγώ με τα ματάκια μου, έχει την ατυχία να έχει πάρα πολύ κακό κράτος».

Πολλοί συνάδελφοι σας έχουν ασχοληθεί με την πολιτική. Υπάρχει τέτοιου είδους σκέψη κάπου στην άκρη του μυαλού σας;

«Τι δουλειά έχω εγώ με τα πολιτικά; Οπως ένας πολιτικός δεν μπορεί να γίνει ηθοποιός, έτσι και ένας ηθοποιός δεν μπορεί να γίνει πολιτικός. Εκτός αν έχει τις ικανότητες αυτές. Εγώ δεν τις έχω. Εχουμε δει πολλούς ηθοποιούς που έχουν γίνει βουλευτές, έχουν υπουργοποιηθεί και τα έχουν κάνει μαντάρα. Ας μην αναφερθούμε σε ονόματα και πρόσωπα».

Διαβάστε Επίσης  Άντζελα Δημητρίου: «Να είναι καλά η κόρη μου, αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου»

Πού σας βρίσκουμε θεατρικά;

Συμμετέχω στην παράσταση «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» στο θέατρο Βέμπο. Μια εξαιρετική παράσταση που παίζεται για δεύτερο μήνα τώρα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τις τελευταίες σεζόν βλέπουμε να γίνονται θεατρικές μεταφορές ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου. Ποια είναι η άποψη σας;

«Κοιτάξτε, είναι σημεία των καιρών, γιατί από τον καιρό που ήμουν μικρός ένα πρόβλημα υπήρχε πάντα στο θέατρο να βρεθεί το κατάλληλο θεατρικό έργο. Το δυσκολότερο πράγμα είναι να βρεθεί το θεατρικό έργο. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί Νεοέλληνες θεατρικοί συγγραφείς. Τα ξένα έργα είναι ξεπερασμένα κι αυτά. Η ελληνική ταινία είναι κάτι που αγάπησε πολύ ο κόσμος και το αγαπάει, και αυτό είναι μια λύση που την έχει ανάγκη και ο κόσμος. Γιατί αν δεν την είχε ανάγκη, κακά τα ψέματα, δεν θα γίνονταν», λέει στο TV Έθνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *