Άγριες Μέλισσες – Η Ζωή ξεφτιλίζει τον Ακύλα: «Δεν έχεις κόρη»

Η δίκη μπορεί να πραγματοποιείται χωρίς τον Θανάση Τόλια, όμως ο Ακύλας παίρνει αυτό που του αξίζει στις Άγριες Μέλισσες και οδηγείται στο κελί. Ως δημιουργός της οργάνωσης “Άβαντες”, αλλά και με βάση εξακριβωμένα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρχές, ο Ακύλας κρίνεται ένοχος και φυλακίζεται. Άγριες Μέλισσες – Η Ζωή ξεφτιλίζει τον Ακύλα: «Δεν έχεις κόρη»

Η Ζωή θεωρεί πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να του δώσει την χαριστική της βολή. Θέλει να δει τον πρώην σύζυγό της να υποφέρει, θέλει να τον τιμωρήσει για τα λάθη που έκανε και για την καταπίεση που δέχτηκε..

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: «Κατατέθηκε ότι αντιδράτε βίαια, είναι αλήθεια;»

Έτσι, όσο ο Ακύλας ξεσπά μέσα στο κελί του και ωρύεται στους δικηγόρους του για να βγει, η Ζωή εμφανίζεται και τον ισοπεδώνει, στις Άγριες Μέλισσες. Το κοιτάζει στα μάτια, μέσα στο επισκεπτήριο και του λέει πως η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί!


Του αναλύει πως ο έρωτάς της με τον Φίλιππο είχε φουντώσει το διάστημα που ήταν παντρεμένοι και πως έτρεχε κάθε βράδυ στην αγκαλιά του, όταν εκείνος έλειπε. Η Κορίνα είναι καρπός της μεγάλης της αγάπης και όχι δικό του παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Αυτό Κι Αν Είναι Σοκ! Ο Μάνος “Βάφει” Τα Χέρια Του Με Αίμα – Βάζει Να Σκοτώσουν Την…

Ο Ακύλας πέφτει από τα σύννεφα. Η αγαπημένη του κόρη, η μεγάλη του αδυναμία είναι παιδί ενός άλλου άντρα. Η οργή του είναι τεράστια. Η Ζωή, με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, παίρνει την εκδίκηση που τόσο πολύ επιθυμούσε. Βέβαια, δε γνωρίζει πως ο Ακύλας θα αποδράσει σύντομα από τη φυλακή. Ο εφιάλτης της ξεκινά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *