Χωρίζουν Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ; Η ανακοίνωση του παλατιού που προκάλεσε υποψίες

Βόμβα στο παλάτι μετά τις φήμες χωρισμού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ – Η ανακοίνωση που προκάλεσε πολλές υποψίες.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα παρευρεθεί τον επόμενο μήνα στη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, όχι όμως και η Μέγκαν Μάρκλ, η οποία θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους, ανακοίνωσε εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και όπως είναι αναμενόμενο, ξεκίνησε ένα μπαράζ αντιδράσεων και σχολίων. Αρκετά Μέσα αναφέρουν ότι χωρίζουν και η ανακοίνωση για το “φινάλε”, δεν θα αργήσει να έρθει.

Διαβάστε Επίσης  Απρόβλεπτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Η Αφροδίτη κάνει έρωτα με τον Άγγελο – «Σχολάει» ο γάμος με τον Γρηγόρη;

Το In Touch Weekly εδώ και λίγες ημέρες μεταφέρει πως το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει να χωρίσει και πως ο λόγος που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός ακόμα, είναι ότι όλοι περιμένουν να ολοκληρωθεί η τελετή στέψης του Καρόλου.

Η Μέγκαν Μαρκλ αισθάνεται πως εξαιτίας του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι έχασε τη δυνατότητα να κερδίσει εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα αναφορά του πρίγκιπα Χάρι για χρήση ουσιών στη συγκλονιστική αυτοβιογραφία του «Spare» φέρεται να αποδυνάμωσε αν όχι και να εξαφάνισε την όποια ευκαιρία να εμπλακούν στην πολιτική.

Διαβάστε Επίσης  Ρίκα Βαγιάνη:Οι σκέψεις μια γυναίκας που ήθελε να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο.

Αυτό ενδέχεται να αποτέλεσε και τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Μέγκαν Μαρκλ αφού δεν είδε ποτέ την όποια καριέρα της να απογειώνεται! Το ζευγάρι βλέπει τη δημοτικοτητά του να πέφτει σε ιστορικά «χαμηλά». Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι δεν έχει πραγματοποιήσει κοινή δημόσια εμφάνιση μετά και την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τους για το Netflix σύμφωνα με το fthis.gr . Φυσικά, μόνο ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει τελικά και τι όχι…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *