Σασμός – Αντώνης: «Ξέρω ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς!»

Ο Αντώνης βρίσκεται ένα βήμα πριν αποκαλύψει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος που ψάχνουν όλοι, στη σειρά Σασμός. Ο φάκελος έχει ανοίξει και οι εντατικές έρευνες έχουν ξεκινήσει. Η ιστορία με τον Καραπάνο έκλεισε, επομένως τα βλέμματα στρέφονται στους Σταματάκηδες.

Η Καλλιόπη τρέμει και ψάχνει τρόπους να προστατεύσει τον γιο της. Δε μπορεί να διανοηθεί πως μετά τον Αστέρη θα μπει και ο Μαθιός στη φυλακή! Ο Αντώνης αγνοεί το γεγονός πως έχει να τα βάλει και με την Καπετάνισσα…

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Νέα δολοφονία στην σειρά

Τα στοιχεία στα χέρια του είναι πολλά. Πλέον, είναι σίγουρος πως ο φονιάς είναι ο Μαθιός! Αυτό που μένει είναι να βρει την κατάλληλη στιγμή, για να το αποδείξει. Όλοι ετοιμάζονται για την σύλληψη του Μαθιού, όμως εκείνος ξεγλιστρά για ακόμη μια φορά.

Σε αυτό συμβάλλει και ο Μανόλης, ο οποίος κρατά το στόμα του κλειστό. Η σύγχυση όλων είναι τεράστια. Ο Αστέρης παραμένει στην φούσκα της “άγνοιας”, με την Καλλιόπη να νομίζει πως τον προστατεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο μάρτυρας που σώζει την Αρετή από την φυλακή

Λίγο πριν ο Αντώνης συλλάβει τον Μαθιό, σκάει μία ακόμη ανατροπή, στη σειρά Σασμός. Δυστυχώς, όμως, ο Μαθιός δε θα κυκλοφορεί για πολύ καιρό ελεύθερος… Ο Αντώνης καραδοκεί και είναι αποφασισμένος να τον στείλει στο κελί, με κάθε κόστος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *