Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος σφίγγει στην αγκαλιά την ανιψιά του

Για πρώτη φορά ο Μάνος, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, θα αντικρίσει την ανιψιά του. Το κλίμα θα είναι αρκετά φορτισμένο και ο ίδιος δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Ο άνδρας θα λυγίσει και θα την σφίξει όπως θα δούμε στην αγκαλιά του.

Τι θα δούμε απόψε 7/6 στην Γη της Ελιάς;

Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που καταρρακώνει τη Μαργαρίτα. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να δώσει μια ευκαιρία στην Αρετή, αλλά αυτός είναι ανένδοτος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία χωρίζει οριστικά τον Άλκη

Ο Ανέστης βάζει τον Δημήτρη στη διακίνηση ναρκωτικών, πίσω από την πλάτη του Κωνσταντίνου. Ο Μάνος και ο Ισίδωρος πηγαίνουν στην Αθήνα με σκοπό να προετοιμαστούν για τη βράβευση του ελαιόλαδού τους. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Φανή και, ύστερα από επιμονή της Αγγελικής, ο Ισίδωρος και ο Μάνος πηγαίνουν στο σπίτι της για φαγητό.

Για πρώτη φορά, ο Μάνος και η μικρή Αγγελική συναντιούνται στην σειρά Η Γη της Ελιάς και η σκηνή προβλέπεται να είναι αρκετά φορτισμένη. Πως θα εξελιχθεί η πρώτη τους συνάντηση και τι γνώμη θα σχηματίσει η Φανή για τον Μανό; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας…

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος: Καρέ καρέ η φρικτή δολοφονία του Καρίμ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *