Η Γη της Ελιάς: Η εγγονή του Ισιδώρου ζητά απεγνωσμένα να τον δει

Η Γη της Ελιάς: Η εγγονή του Ισιδώρου ζητά απεγνωσμένα να τον δειΚαταιγιστικές οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» με τον Ισίδωρο να έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την εγγονή του, την μικρή Αγγελική. Παρόλο που ο Ισίδωρος γνώρισε την Αγγελική, κρυφά από την Αντιγόνη, η θετή της μητέρα του ζήτησε να φύγει.  Η Γη της Ελιάς: Η εγγονή του Ισιδώρου ζητά απεγνωσμένα να τον δει

Η Φανή δε θέλει σε καμία περίπτωση να διακινδυνεύσει το παιδί της να μάθει την αλήθεια κι έτσι δε θέλει πολλά πάρε δώσε του Ισίδωρου με την εγγονή του. Σαν βόμβα είχε σκάσει η επίσκεψη του Ισίδωρου στην Αθήνα, αλλά εν τέλει οι δύο ενήλικες ήρθαν κοντά και γνωρίστηκαν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Η Φανή παρά τις αμφιβολίες της γνώρισε στην Αγγελική τον Ισίδωρο, χωρίς φυσικά να της αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα. Αφού τη γνώρισε, όμως, ζήτησε από τον Ισίδωρο να αποχωρήσει για να μη δυσκολέψει και μπερδευτεί περισσότερο η κατάσταση.

Ο Ισίδωρος συμφώνησε και επέστρεψε στη Μάνη. Σύντομα, όμως, θα λάβει ένα τηλεφώνημα που θα του προκαλέσει τέραστια έκπληξη. Η Φανή τον καλεί και του ζητάει να επιστρέψει στην Αθήνα, αφού η εγγονή του επιμένει να δει τον Ισίδωρο, στη «Γη της Ελιάς».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σοκ και παγωμάρα: «Εγώ εκβιασμούς δεν δέχομαι»

Ο Ισίδωρος συγκινείται από αυτήν την πρόσκληση και δεν χάνει λεπτό. Ετοιμάζει τα πράγματα του και ρωτάει τον Μάνο αν ενδιαφέρεται να πάει μαζί του.

Έτσι, Μάνος και Ισίδωρος φεύγουν από τη Μάνη για να πάνε στην Αθήνα να επισκεφτούν την μικρή Αγγελική, που τόσο πολύ επιθυμεί να δει τον ευγενικό και καλοσυνάτο οικογενειακό τους φίλο.

Πώς θα αντιδράσει η Αντιγόνη όταν το μάθει; Τι θα πει η Ιουλία για αυτήν την εξέλιξη; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *