Η Γη της Ελιάς: Ανάβει φωτιές η Μέλπω – Ποιον γλυκοκοιτάζει;

Η Γη της Ελιάς: Ανάβει φωτιές η Μέλπω – Ποιον γλυκοκοιτάζει;Η Μέλπω ανάβει φωτιές, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Η Μέλπω μετά την επιστροφή της στην Αρεόπολη βλέποντας ότι με το Λυκούργο δεν υπάρχει κανένα περιθώριο επανασύνδεσης βάζει πλώρη γι’ αλλού.

Πιο συγκεκριμένα, η Μέλπω μόλις μαθαίνει ότι ο Στάθης Καπερνάρος έχει χωρίσει την Αρετή επιδιώκει να έρθουν κοντά. Βρίσκει τρόπο και τον προσεγγίζει ανοίγοντας του την καρδιά της.

Ο Στάθης όντας ευάλωτος από τα όσα του έχουν συμβεί το τελευταίο καιρό δείχνει μια συμπάθεια προς τη γυναίκα που έχει απέναντι του. Η Μέλπω το εκμεταλλεύεται αυτό και προσπαθεί να έρθει ακόμα πιο κοντά με το Στάθη. Για κακή της τύχη όμως τα νέα φθάνουν γρήγορα στην Αρετή η οποία μόλις μαθαίνει για τα τσιλιμπουρδίσματα της Μέλπως και του Στάθη γίνεται έξω φρενών.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται έξαλλη στον Στάθη

Άγριος τσακωμός μεταξύ Αρετής – Μέλπως

Την ώρα που η Αρετή ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία για να φέρει το Στάθη ξανά κοντά της, βλέπει τη Μέλπω να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους και να διεκδικεί τον αγαπημένο της, στην γη της ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Ανάβει φωτιές η Μέλπω – Ποιον γλυκοκοιτάζει;

Αρετή και Μέλπω συναντώνται κάποια στιγμή στο δρόμο και η η πρώτη βάζει τις φωνές στη δεύτερη τονίζοντας της χαρακτηριστικά: «Μωρή γκιόσα το καλό που σου θέλω μείνε μακριά από το Στάθη». Η Μέλπω ατάραχη της εφιστά τη προσοχή και της ζητεί να μην την ξαναενοχλήσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: H Βασιλική μαθαίνει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *