Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται – Τρόμος στο Διαφάνι

Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται από το Διαφάνι, τη στιγμή που επικρατεί τεράστια σύγχυση στους πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών. Μετά την παγίδα του Δούκα και της Μυρσίνης, ο Κωνσταντής αναγκάζεται να κάνει ένα βήμα πίσω στο θέμα του αεροδρομίου, ξεσηκώνοντας το χωριό.

Ο πρωταγωνιστής θα χάσει το μυαλό του. Όλοι έχουν στραφεί εναντίον του και οι ενοχές τον πνίγουν. Τα εγκλήματα του παρελθόντος έρχονται ξανά στο μυαλό του, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντής να βυθίζεται στο απόλυτο κενό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Η Δρόσω προσπαθεί να τον ηρεμήσει, όμως είναι μάταιο. Ο Κωνσταντής της ανακοινώνει πως θέλει να αναβάλουν τον γάμο τους, γιατί δεν είναι ακόμη έτοιμος ψυχολογικά για αυτό το βήμα. Ένας καυγάς μεταξύ των δύο ξεσπά…

 

Ο Κωνσταντής φεύγει από το Διαφάνι τη χειρότερη στιγμή, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Θανασάκης πέφτει νεκρός από τους Άβαντες και το χωριό τρομοκρατείται. Όλοι αναζητούν τον Κωνσταντή, όμως εκείνος δε δίνει σημεία ζωής.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός υπεύθυνος για την δολοφονία του Αντώνη

Η Δρόσω φοβάται πως ο αγαπημένος της έπαθε κάτι κακό. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Κωνσταντής ετοιμάζει το επόμενό του εκδικητικό “χτύπημα”. Θα καταφέρει, αυτή τη φορά να ξεσκεπάσει τους Σεβαστούς, χωρίς να βλάψει τον εαυτό του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *