Η Γη της Ελιάς: «Τρελάθηκες Ιάκωβε; Τι κουβέντες λες;»

Η ιστορία του πρώτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς» λίγο πριν το τέλος της θα βρει δύο από τους πλέον αγαπημένους χαρακτήρες την Αθηνά και τον Ιάκωβο να ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους.

Σε προηγούμενα άρθρα μας σας είχαμε προϊδεάσει για τη σχέση αυτή η οποία όπως θα δείτε στη συνέχεια δεν θα έχει ευχάριστη κατάληξη.

Ιάκωβος και Αθηνά – Ποιο θα είναι το μέλλον τους στη Γη της Ελιάς;

Η χήρα του Ιπποκράτη είναι απόλυτη σε κάποια πράγματα και όσο κι αν αισθάνεται ερωτευμένη με τον Ιάκωβο εντούτοις είναι ανασφαλής και ανέτοιμη για συγκρούσεις με την κοινωνία της Μάνης. Όταν το ποτήρι θα ξεχειλίσει ο Ιάκωβος μη αντέχοντας άλλο αυτό το κρυφτούλι θα ζητήσει από την Αθηνά να εμφανιστούν μαζί στο γάμο του Φίλιππου και τη Βασιλικής και να δημοσιοποιήσουν την σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μεγάλη Στιγμή Έρχεται – Ο Μάνος Μαθαίνει Πως Η Αντιγόνη Είναι Αδελφή Του

Ο Ιάκωβος ωθεί τα πράγματα στα άκρα

Άμεση θα είναι η αντίδραση της Αθηνάς η οποία ξαφνιασμένη από τα λόγια του Ιάκωβου θα του πει: «Τρελάθηκες Ιάκωβε; Τι κουβέντες είναι αυτές που λες;».

Ο Ιάκωβος δείχνει αποφασισμένος και εμμένει στη στάση του τονίζοντας στην Αθηνά πως έχει κουραστεί από την όλη τροπή που έχει πάρει το θέμα της σχέσης τους. Της ζητεί να προχωρήσουν αλλά η Αθηνά είναι ανένδοτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μετά τον φόνο ο Αλέξης δίνει τέλος στη ζωή του

Κι επειδή ο Ιάκωβος αγαπάει πραγματικά την Αθηνά και δεν θέλει να τη βλέπει στενοχωρημένη θα ωθήσει ο ίδιος τα πράγματα στα άκρα. Αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Μάνη και να επιστρέψει στις επιχειρήσεις του στην Ισπανία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *